Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Mŕtvej hliadky, ktorá sa mi celkom páčila, som si ho zo zvedavosti pustil a musím povedať, že sa mi táto nenáročná vyvražďovačka páčila. Film môže pripomenúť japonský Battle Royale, ale toto sa mi pozdávalo viac, hoci mi nebolo celkom jasné, v čom spočíval trest, za akým vlastne na ostrov prišli. Napadlo mi, že sa prišli naučiť súdržnosti, ale že by to mal byť taký hrozný trest?Možno mi niečo ušlo, každopádne celkom slušné. Slabšie štyri hviezdičky. 70%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Podprůměrně zfilmované béčko od fanouška Predátora. V té nejvíce predátoří scéně až směšné. Toby Kebbell jako badass, kterému jde důvěřovat to vede, ale ostatní banda výrostků je toporná. Pointa v důvodu, proč se ocitnou na ostrově je hloupá a nedovysvětlená. A ten ultra-cheap soundtrack je snad z nějaké free databanky. Pro fanoušky Neila Marshalla ale asi dobrý. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ani mě tolik nemrzí, že se nedočkáme tolik brutalit. Pár jich tu je, ale víc se mi líbí hodně syrová a až poměrně absurdní atmosféra, která ani na chvíli nepoleví. Opět zde není tolik hororových/slasherových klišé a většina z tý bandy se chovají jako naprostý idioti, což v tomhle případě dává i docela smysl. Film táhne naprosto fantastickej Toby Kebbell, kterej toho svého magora zahrál hodně autenticky a veškeré jeho vyhrocené výstupy, skutečně stojí za to. Co se mi i líbilo, tak celkové znázornění samotného "lovce". Je zde osobní motiv, takže jsem ani příliš neočekával že se bude chovat racionálně, ale bude se s nimi opravdu hodně patlat. Líbil se mi i celkovej, nervozní hudební motiv. Poslední bitka na nože je brutální a má to, to "pravé ostří". Navíc tempo se žene solidně vpřed a i prostředí je dost magnetické. Nadšenej jsem tedy zejména kvůli charakteru Tobyho, pač ti ostatní jsou spíš neschopný imbecilové na odstřel :-) jeden z mála filmů, kde budete víc fandit spíš té záporné straně, což je i pochopitelný. Já jsem byl víceméně ve středobodu a nechal jsem se spíš unášet tou surovou vybíjenou. Zamrzí maximálně nevýrazný audiovizuál, nevhodné střihy a nějaká, skutečně památná scéna co by utkvěla, zde není. Chválím však dost velkou nekompromisnost, co film nabízí. Další, kvalitní Britské, syrovější béčko! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobný motív už bol výborne spracovaný v Lovcoch myšlienok a preto som sa dosť obával, že ho Pustatina bude len tupo kopírovať. No, mýlil som sa a Pustatina je remeselne veľmi slušne zvládnutý horor. Presne síce neviem povedať, či sa skutočne jednalo o horor, ale atmosféru to malo a to dosť dobrú. Po tejto stránke však u mňa predsa len vyhrávajú Lovci myšlienok, inak im Pustatina veľmi šlape na päty. Jedine obsadenie nebolo nič extra, ale aj tak som bol jednoducho milo prekvapený. Rozhodne to nenudí a občas je to aj napínavé. Za posledné roky v rámci žánru vysoký nadpriemer a tak nevidím žiadny dôvod, prečo si tento drsný filmík nepozrieť znova. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rovněž se přidávám k těm, kterým se film velice líbil. Svým způsobem brutální hororový thriller s parádním i když pro mě docela neznámým hereckým obsazením a hodně kvalitními výkony. Občas se zde sice vyskytlo několik nelogických scén, ale jinak to byla jízda, kterou jsem si užíval od začátku až do konce. Akorát ten závěr se mi až na průstřel hlavy zas až tolik nelíbil. Plusy tady ovšem převládají na plné čáře a tak i já mile rád dám tomuhle britskému filmečku vysoké hodnocení... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama