Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Tady nám někdo nakoukal Straw Dogs. Zařazení filmu do horroru nechápu. Jedná se o thriller s výbornou kamerou, dobře vedenými herci, solidně budovanou atmosférou, ale podivným scénářem. Oceňuji scény, které amíkům ukazují, že i když někdo někoho z povzdálí sleduje, nemusí nutně ukazovat ruce, nebo ohýbat větvě, tak aby to divák nutně pochopil. Že ? Paul ( Oldman) je velký bojovník ( dá to hodněkrát najevo ), ale pak se zachová naprosto nepochopitelně. Stejně divně jako on, se zachová otec od partičky vesničanů ve finále. Dost věcí je nakousnuto ,ale nedotaženo. Až na tyto podivnosti se jedná o kvalitní zábavu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Scénář příliš nápaditý není. Zkrátka dva páry z města se zapletou do konfliktu s místními vidláky a ti se jim rozhodnou dát za vyučenou. A je jedno, jestli se na ně jen špatně podívali nebo jestli našli v lesích opuštěnou holku. Prostě burani vs. měšťáci. Co dává BackWoods hodnocení nahoru, jsou herci. A to všichni. Jak skupinka španělských křupanů, tak čtveřice naháněných, přičemž prim nehraje z mého pohledu Gary Oldman, ale Virginie Ledoyen. Dalším plusem je deštivá atmosféra, ale jinak to ničím nepřekvapí a už vůbec nenadchne. Taková thrillerová jednohubka na dobrou noc. 60% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Násilí vedoucí člověka až za "point of no return" aneb baskické hvozdy, Oldman s kartáčem pod nosem a náměty, které už dávno kdosi zpracoval a líp. Zručně natočený thriller doplácející na nejasnosti v logice i motivaci, v němž zaujal (krom Garyho) snad jen westernový závěr s hracím strojkem. Doufám, že za ten nápad dostal režisér pár dolarů navíc.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak dobře natočené a zároveň tak zbytečně nezajímavé. Bosque de sombras rozhodně není horor, spíš vidlácké drama ve stylu Straw Dogs, no bohužel aby měl film šanci zaujmout, musel by byl býval vzniknout v těch sedmdesátých letech, ve kterých se odehrává. V současnosti už je to jenom kopírka dávno viděného a lepšího. Navíc si nejsem tak úplně jistý, co na závěr udělala hlavní postava a jaké k tomu činu měla motivy. 60% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Celkem těžký zklamání, Oldman je výborný herec, ale tohle utáhnout sám fakt nemohl. Mám rád horory z prostředí temného a strašidelného lesa, ale tady to prostě moc nefungovalo. Logika dostává na prdel (SPOILER! všichni ti zastřelení zemřeli vlastně úplně zbytečně. KONEC SPOILERU) a celkově tomu filmu chybí spád a taky to nejpodstatnější- zdatněji vykreslené charaktery, ať už máte důvod aspoň někomu fandit/někoho nenávidět. Nejhorší, co se hororu může stát, je to, že se u něj nebudete ani trochu bát... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama