Reklama

Reklama

Zloději

  • Hongkong Zong heng si hai (více)

Obsahy(1)

Trojice špičkových zlodějů Joe (CHOW YUN-FAT), Jim a Sherry se živí krádežemi vzácných uměleckých děl. Užívají si luxusu, ale jen do chvíle, kdy dostanou za úkol ukrást z dokonale střežený vzácný obraz od Modiglianiho. Situace se jim vymkne z rukou a během riskantní akce je Joe smrtelně zraněn. Svou smrt však přežije a vrací se s myšlenkou na loupež století a ďábelskou pomstu v jednom. Režisér John Woo ve své akční komedii dokazuje, že dobře střílet se dá i z invalidního vozíku, s výbušninou můžete hrát kopanou a míčem zabíjet lidi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Shit 

všechny recenze uživatele

John Woo, tady podle mě neukázal všechno co umí, protože tam sice akce je dost, ale je to přehnaný v tom, že se ty zlý, prostě nemůžou za žádnou cenu trefit do hlavní dvojice a to i když leží na zemi a oni střilej samopalama ze všech stran, to vypadalo dost trapně,ale naštěstí v závěrečný přestřelce se Woo probudí a naloží tam super akci a je dokonce i vtipná, což moc v předešlý části filmu taky nebylo. Hercům nemůžu nic vytknout, Chow Yun-Fat je fakt skvělej a je tam bezkonkurenčně nejlepší a to tam ani nemusí ukazovat nějaký bojový umění a ostatní sice nehrajou mimořádně, ale dobře sekunduoju Fatovi.Co se týče hudby, tak ta se mi docela hodně líbila, pěkně sedla do filmu, ale bohužel jí tam je dost pomálu. Určitě jsem viděl už lepší filmy od Wooa, ale za tenhle film se stydět určitě nemusí ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Lehoučká, pozitivně zabarvená komediální blůzka Johnovi Woo příliš nesedí. Nezatížen olovem a vroucími emocemi je čínský režisér přehnaně rozšafný, nedůsledný v tahu na bránu a překvapivě infantilní v humorných scénkách, beroucích si na paškál jeho vlastní (vážné) filmy. Zloději si vybudou maximální pozornost, když se zrovna spoléhají na tradičně výborně komponované přestřelky, ale mimo ně se nedovedou vyhnout dojmu nazajímavé hlušiny. ()

Reklama

emo 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná oddychvka od majstra akčňákov Johna Woo z čias pred Windtalkers a Paycheckom... O vyloženú komédiu sa nejedná, ale je jasné, že sa to celé neberie vážne. Až nečakane úchvatné akčné scény patria k tomu lepšiemu z Wooovej tvorby. Herci sú v poho, vybočuje asi len Fat. Jednoznačne odporúčam! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak tomu vravím nakaldačka. Takéto niečo som nečakal. Komédia, ktorá je žltá a žltá a žltá. Špecifický čínsky humor, veľmi pekné akcie. Vôbec nevadí, že humor sa strieda so surovým zabíjaním. Klasická hongkongská hudba dotvára atmosféru v štýle POLICE STORY či BOŽSKEJ RELIKVIE a Fat bol vždy sympaťák... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Príjemná light verzia motívu priateľstva, typického pre Johna Woo, okorenená svižnou akciou. Veselší a pozitívnejší film než najväčšie perly majstra a adekvátne k tomu aj o trochu menej vzrušujúci. Ale postavy sú sympatické, akcia si udržiava tradične vysokú úroveň a nechýba ani prekvapivý zvrat. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama