Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenze (68)

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Nebavilo, spíš sralo. Ortega je určitě fajn, ale jinak vlastně nevím co bych na tom měl chválit? Digibordel to určitě nebude (triky doslova k zblití). Seriál evidentně víc cílí na pubertální publikum, který bude mít z rádoby rebelující Wednesday svůj vzor, jakkoliv spíš poplatnej době, než čemukoliv jinýmu (drobná holka samozřejmě nemá problém mlátit kluky a skutečnej rival nesmí bejt nikdo jinej, než další holka, ale co taky čekat jinýho u Netflixu), protože už první epizoda jesně ukazuje na čí straně Wednesday je a kam se bude směřovat. O celkové připosranosti nemluvě (vážně, co tam krom piraní, který navíc vypadaj spíš komicky vlastně bylo?) Naprosto chápu proč je z toho takovej hit, ale já s díky odcházím... ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Raději jsem od toho moc nečekal, ale Burtonovo zmrtvýchvstání se zdá být zdařilou událostí a těžko se mi po první epizodě vstávalo od TV, aniž bych nepropadl binge-watchingu. Uvidíme, co přijde dál, ale neočekávám žádné větší výkyvy k horšímu. Po delší době nový ucelený fantasy svět à la Harry Potter a škola v Bradavicích, ikdyž v mnohem kompaktnějším měřítku. ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k velkému zájmu, jsem i já začal s novým seriálem. Addamsovu rodinu jsem viděl jako malý a i když mi utkvěla v hlavě, nijak výrazněji se o ně nezajímám. Nápad na seriál se samotnou Wednesday je celkem zajímavý a hlavně prostředí školy je prostě ideální. Tim Burton předvádí svá kouzla, které na mě působí snad vždy a Jenna Ortega v hlavní roli září. I přes spoustu klišé, je Wednesday zajímavou postavou, kterou jsem si celkem oblíbil. Zároveň Emma Myers v roli její spolubydlící působí taky zajímavě, akorát Joy Sunday, jako školní královna působí divně, ale bůh ví jak všechno bude pokračovat. Zatím jsem na začátku a jsem nesmírně zvědavý, protože to vypadá velmi nadějně. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každému s IQ vyšším ako má splachovacie WC bolo jasné že seriál o mladej sebavedomej pubertiačke ktorú hrá 20 ročná osoba, ktorá by ešte pred dvadsiatimi rokmi aj na 20 vyzerala a nie na 12, muselo byť zrejme že Netflix Brainwashington Capitals pochopiteľne v príbehu zobrazí bububu šikanu, bububu bielych tupých chlapcov, sebavedomú klitorisáčku a akosi tam zakomponuje aj rasizmus. Pochopiteľne Stredu na ostrove Robinsona porazí aristrokat, ktorý je úplne nečakane cukrovinka Čierny Princ a samozrejme že má klitoris. V takmer každej kaviarni ktorú navštívite sa to len tak hemží obsluhou, ktorú tvoria mladí chlapci a nie dievčatá. Tie samozrejme ako prvé zamestnanie či brigádu robia kuriérov či rozvážajú pizzu :-D :-D.  Síce môj tip že nejakým zázrakom sa Streda dostane na nejakú katolícku školu aby rúcali predsudky aj v tomto smere (a naozaj, verte neverte, s týmto nemá Fycco naozaj nič) nakoniec to tak nie je, ale bububu náboženský fanatici sa nakoniec predsa len spomenú. A keď sa ako totálny liberálny prikokoti cítili už aj scénaristi, tak Strede aspoň vo veku 6 rokov dokázala ublížit skupinka organizovaných 547 chhlapcov, tam už dostatok sily aby ich premohla nenašla :-D :-D...aký to paradox v porovnaní s reálnym svetom. Ako fikcia celkom dobré, ale najlepšie to celé podčiarkol asi výber Goméza, takto ešte 125 kilovým americkým 16 ročným vorvaňkám potrebovali naznačiť že sa na svete nájde aspoň jedna ľudská bytosť odpornejšia ako oni samé...sklamanie na celej čiare, ale vizuálne pekné a ako to v poslednom čase býva sprevádzané skvelou hudbou. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Ty kokso, tak sem nedal ani cely prvni dil. Tohle ma byt nejsledovanejsi serial roku na Netflixu? Tak to sem opet rad, ze uz si ho pul roku neplatim. Vypada to dobre ale zbytek k hovnu. Otvirani vsech dejovych linek jak z prvni hodiny seminare Bad robotu: "jak se stat scenaristou serialu snadno a rychle." ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Keď riaditeľka Weemsová vysadí Wednesday na terapii, na budove terapeuta je nápis Millar & Gough Realty. Alfred Millar a Miles Gough sú tvorcovia seriálu. Spodný údaj na tabuli je "N. Testa", čo je odkaz na spolupracujúcu producentku Natalie Testa. (molcan2)
  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)

Reklama

Reklama