Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif se Wednesday vyptává na podivnosti, co se děly v noci. Pak už se rozjíždí závod o Poeův pohár, o který se Wednesday bude muset poprat s nesmiřitelnou soupeřkou. (Netflix)

Recenze (36)

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mě bavila jen o trochu méně než ta první, takže jsem zatím spokojený. Vizuál a herecké výkony zůstávají v mém měřítku stále stejné, akorát Věc u mě touhle epizodou hrozně stoupla a začíná mě bavit. Což bych u ruky fakt nečekal. Začíná se nám tu odhalovat něco velkého, ale zatím nic netuším, takže pro mě klasická zábavná epizoda. Těším se na další. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivní linka je příjemná, odkazy na Burtonovy filmy a nejznámější fantasy série pokračují a, jak se zdá, E. A Poe je stále v kurzu. Bezva cynický koktejl v době, která cynismem nešetří. Koneckonců válka je za humny, tak jaképak rozverné laškování... potěšila Paint it Black od The Rolling Stones. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Wednesday se nehodlá vzdát a i nadále se pokouší rozlousknout záhadu podivného monstra, kterou nyní obohatí i skutečnost stále žijícího Rowena. Ten při předchozí noci málem Wednesday udusil a nyní podezřele rychle odchází po vyhození ze školy pryč. Naše hrdinka se však bude muset nejenom přizpůsobit svému okolí, aby dostala potřebnou pomoc. Bude muset také bojovat sama se sebou. V momentě, kdy poháhá své nové kamarádce získat Poeův pohár, aby jí později kryla, má vidinu sebe samotné. Svého protikladu, Dobré Wednesday. A poté už jde všechno z kopce. Ač najde to, co potřebuje, ve chvíli největšího triumfu ji kdosi unese. "Naštěstí se však nebojí tmy", jak sama tvrdí. 95 procent. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím tu Harryho Pottera, podobnost s druhým úkolem turnaje tří kouzelníků se nezapře. Hádám, že (hlavní) premisou bude nevyhnutelné sblížení předních nepřítelkyň. Rovněž nás čeká Wednesday a její citové procitnutí a pak...viděla jsem toho už dost. A vím jak to chodí se záporáky a rčením, že pod svícnem bývá tma největší. ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to začíná pěkně rozjíždět. Líbilo se mi zejména zapojení do Nikdyvíc E. A. Poea - včetně názvů jeho povídek coby jmen družstev. Humor fungoval skvěle, nebyl už tak násilný (i když s přehráváním u vedlejších postav se asi musíme smířit). Typicky středoškolská témata byla výborně provázána s napětím. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Wednesday (Jenna Ortega) rozlúšti hádanku Edgara Allana Poea a rozhodne, že dve lusknutia prstov otvoria tajnú chodbu. Ide o ďalší odkaz na pôvodnú ústrednú pieseň, ktorá má tri dvojité lusknutia na začiatku pred začiatkom textu a jedno dvojité lusknutie na konci. (molcan2)

Reklama

Reklama