Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John-117 učiní osudové rozhodnutí; odhalení vede Ackersona k pochybnostem o jeho loajalitě. (SkyShowtime)

Recenze (12)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní, jak málo lidí chápe, že by nemělo žádný smysl dělat seriál, který by kopíroval hru. A to i kdyby ta hra měla tak bohatý děj, že by to bavilo i negamery. Z reakcí ostatních mi už došlo, že bych fanoušek přímé adaptace nebyl. Mnohem víc mě baví epizody, jako byla tato. Objevování tajemné civilizace, záměr hlavních postav dalece převyšující pouhá vítězství ve válce...tenhle rámec celého příběhu, se mi líbí. Jediné co mě nebaví, je celá linka se Sorenem a jeho rodinou. Ale jinak fajn. Z tupé military sci-fi se v této epce stala čistá new space opera...opět k velké nelibosti mnohých gameheadů. Škoda, že před sebou máme poslední epizodu...začalo to být zajímavé. Už teď je jasné, že závěr bude buď uspěchaně utnutý, nebo mega otevřený. A kdoví jestli někdy dopovězený. Stávka už je sice za námi, ale i pokud se další řada schválí, tak čekat další min. rok a půl... . ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seru na hru. Hodnotím jen seriál. A dívám se na druhou řadu seriálu, co nesahá té první ani po kotníky. Celé to padlo do neskutečné scénáristické žumpy. Po šesti epizodách (dvě do konce řady) jsme se teprve dostali (zápletkou a obsahem) na úroveň řady předchozí! To je neskutečný. Do toho ty neustálé DEI trapárny. MasterChief - o kterém to je, tady jen přicmrdává a děj se motá všude možně hlavně, když je tam dominuje nějaká ta “silná ženská postava”. A kdyby jen jedna. Jsou scény, kdy se chlap vůbec neukáže. Nejhorší je, že ty scény jsou tragické a účelové (navíc jen aby tam byly). ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedmy diel Halo pôsobil ako opakovanie toho istého vzorca, čo viedlo k sklamaniu z toho, že séria sa mení skôr na rozťahanú telenovelu než na obľúbenú ságu Halo plnú akcie. Nedostatok inovácií a naliehanie na odsunutie ikonického brnenia a prilby Master Chiefa na vedľajšiu koľaj sťažujú udržanie pozornosti. Príbeh sa stal úmorným bojom o udržanie záujmu a absencia známych prvkov, ktoré si ceníme, sa ukazuje ako nudná. Je skľučujúce byť svedkom odklonu od základnej podstaty, ktorá robila Halo výnimočným, a neustály odklon od tohto základu je medvedia služba oddanej fanúšikovskej základni série. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele

Škoda že seriál s takovým rozpočtem má tak nekvalitní scénář. Dialogy a postavy jak po lobotomii. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli můžu něco tvůrcům nechat, tak to, že opravdu umí dělat řádný cliffhangery. Jestli to samé udělali i u dalšího dílu a já se vsadim, že udělali, tak budu asi pěkně nasranej. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář je opět od lidí a pro lidi s malým IQ. Ano, hvězdy se pohybují, ale ne souhvězdí. Souhvězdí jsou složeny z hvězd a galaxií nerovnoměrně daleko. Prostě jimi nelze pohybovat v rádoby 3d mapě. Světelný most konečně připomíná Halo. Ale pak jsou náhody blbé a moc náhodné. ForeruneRY (tělo) měli nechat mystické a neukazovat ho.komenty: Nemam rád, když někdo jako "Matrix" tupě hodnoní a absolutně nezná hru ani knihu, hra i kniha měli daleko větší smysl, než tupou military sci-fi. Jediné smusluplné co seriál přidal, je dějová linka MAKEE. Soren je stále otravný a zbytečný. "kyjo" to vystihl v jedné větě. ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martrix lépe bych to nenapsal ale jsem i fanoušek herního Halo a bráním tento seriál. Jak jsem psal nedávno na fb stránce, nejde udělat pouze frenetickou fps akci jako je hra. Seriál musí mít nějaká hluchá místa, ano je pravda, že některé dialogy by si zasloužily vyhodit ale jinak je seriál v pohodě. Pro ty co to sledují s dabingem tak to raději ani nesledujte, ten dabing to je neco tak hrozného, že to musí neskutečně kazit tento seriál. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, proč ne? Jednak to zavání bezva akcí na konci série a jednak tam máme i nějaký ten tajemný Sci-Fi prvek s neznámou civilizací. Bohužel to zároveň slibuje dalších nejméně 180 sezón, protože to je téma, které se při tempu, které seriál předvádí, rozhodně vysvětlit nepodaří. Řekněme si, že při smysluplných 3 epizodách per sezóna nás jich čeká opravdu hodně. ()

Reklama

Reklama