foto

Paul Sharma

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gravitace
2012 ShopGirl Blog
2009 Whatever It Takes (TV film)
2006 Potomci lidí
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
2000 It Was an Accident
1997 A to Z: The Life Cycle of a Car
1996 Roger Roger (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)

TV seriály

2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2006 Life on Mars (TV seriál)
2005 Meet the Magoons (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Kancl (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
Unfinished Business (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2015 I Gotta Be Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace