foto

Eva Janoušková

  • nar. 13.2.1977 (40 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo U Hasiču
    Římska 45
    120 00
    Praha 2

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stopy života - Nejhorší zánět (TV film)
2008 Bobule
2004 Choking Hazard
2002 Zatracení
2000 Pouť

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Zabitá příležitost (E02)
2016 Polda (TV seriál)
Fotbal nemá logiku (E06)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Líbáním to začíná (S02E42)
Divočina (S02E39)
Chci dítě! (S02E35)

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace