Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Před odpadem zachránilo toto dílo u mně onen díl, kde je docela bez obalu předveden velký protikorupčník, filantrop a miliardář Janeček. No a taky trochu musím konstatovat, že Soně Norisové to v těch brýlích seklo, ocenil jsem její celkovou vizuální prezentaci (její outfity), takže asi nejhezčí slovenská herečka této věkové kategorie, která navíc podobně jako svého času Emília Vašáryová díky bohu nějak tak nestárne.... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Těch pět je jen a jen pro pana Vladyku..Beran by v první řadě měl pilně navštěvovat kurs rétoriky protože vysílat do etéru zasněné pohledy českému divákovi N E S T A Č Í .Nebo ho bolely zuby? A za mě - jedinou dobrou herečku nechali spadnout ze skály a finito.A prosím vás Kohák se objevil v reklamě nebo jako aktér?Příště už nebudu muset řešit dilema jestli se dívat v tu dobu na ART anebo ze zvědavosti přepínat na VIP ()

Reklama

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se na to nedá. Námět je dobrý ale bohužel jsem vraha odhalil už asi tak v polovině dílu a zbytek filmu jsem tak jenom musel čekat, než to dojde i vyšetřovatelům. Není v tom vtip, akce, solidní dialogy, inteligentní příběh, ani charismatičtí herci a velmi umělé pojetí vyšetřování případu. Je to jen tupé. Jedna z nejhorších televizních kokotin, kterou jsem kdy viděl. Hodnotím seriál po shlédnutí všech dílů. ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Tak usedám k televizi, přítelkyně chce koukat společně (budiž, modrava mě bavila). Tak co tu máme, problémový mládenec, Patrik Jane (akorát je ženská a nemanipuluje myslí... zatím), Sherlock Holmes, maminka Bergmanová, Abigail Sciutová, Donald Mallard a Vince Masuka. Několik zpomalovaček ve stylu Kobry 11 a pozlátko VIP prostředí. Jak už je dnes zvykem, buď předělám Planetu opic nebo vykradu cizí nápady jako Tarantino. PS: Castla jsem přehlíd, to asi bude až v dalších dílech :-D ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto odporného derivátu z různých jiných, cizozemských, originálních seriálů je stejně intenzivní zážitek, jako provádění obřízky nůžkama na živej plot....Těžko na to zapomenout. Duo Norisová-Děrgel se tímto zařadilo v žebříčku oblíbených sympaťáků hned za dvojici Hitler-Himmler. Beran a Vlková. Celá salaš se posere smíchy. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama