foto

Robert Berri

  • nar. 16.12.1912
    Paříž, Francie
  • zem. 22.11.1989 (76 let)
    Rueil-Malmaison, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
1979 Histoires de voyous: L'élégant (TV film)
Piège à cons, Le
1978 Histoires de voyous: La saison des voleurs (TV film)
Horoscope, L'
Plein les poches pour pas un rond...
1977 Stepující stonožka
1976 Vécés étaient fermés de l'interieur, Les
1974 Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Linceul n'a pas de poches, Un
1973 Karatekas and co (TV seriál)
Muž z Acapulca
Pigalle carrefour des illusions
1972 Chut!
Le Viager
Mandarine, La
1971 Albatros, L'
Part des lions, La
V rytmu valčíku
1970 Cinéma de papa, Le
1968 Muž v buicku
Nepřemožitelná Leontýna
1967 J'ai tué Raspoutine
1966 Protigangová brigáda
1964 Hardi! Pardaillan
Requiem pour un caïd
1963 À toi de faire... mignonne
Porteuse de pain, La
1962 Lemmy pour les dames
Roi des montagnes, Le
Rytíř Pardaillan
1961 Affaire Nina B., L'
Deuxième bureau contre terroristes
Kapitán Fracasse
La bride sur le cou
Livreurs, Les
Président, Le
Tři mušketýři: Královniny přívěsky
Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter
1960 Callaghan remet ça
Comment qu'elle est!
Fuga desesperada
Chaque minute compte
1959 Babeta jde do války
Délit de fuite
1958 Amour, autocar et boîtes de nuit
Noc a zmatek
Zdraví vás Gorila
1957 Blonde des tropiques, La
Ces dames préferent le mambo
Delincuentes
L´Ami de la famille
Une gosse sensass'
Vacances explosives!
1956 Pas de grisbi pour Ricardo
Pépées au service secret, Les
1955 À toi de jouer... Callaghan!!!
Boulevard du crime
Môme Pigalle, La
Pas de pitié pour les caves
Pas de souris dans le business
Plus de whisky pour Callaghan
Port du désir, Le
1954 Crime au concert Mayol
Červený a černý
Fille perdue, La
Minuit, Champs-Élysées
Osení
Raspoutine
Tournant dangereux, Le
1953 Femmes s'en balancent, Les
1952 Amants maudits, Les
Révoltés du Danaé, Les
1951 Červená krčma
Identité judiciaire
Roi des camelots, Le
1950 Un sourire dans la tempête
1949 Coeur sur la main, Le
Homme aux mains d'argile, L'
Inconnu d'un soir, L'
Voyageuse inattendue, La
1948 Idole, L'
1947 Blanc comme neige
Carré de valets
Fantômas
Silence est d'or, Le
1943 Après l'orage
Camion blanc, Le
1941 Départ à zéro
1938 Hercule

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace