Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

willy1 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od předchozích dvou snímků tento byl o hodně lepší. Lepší výběr písní a dočkali jsme se i někoho z branže - DJ Khaled příjemně zpestřil dějovou linii. O dost legračnější pojetí a super ukončení trilogie. / režie 70% / scénář 75% / kamera 99% / hudba 98% / herecké výkony 60% / napětí --% / střih 85% / kostýmy, masky 90% / // celkové hodnocení 95% // (viděno: kino) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po jedničce a dvojce už jsem přesně věděla, do čeho jdu, a musím říct, že v kině jsem si to docela užila. Pro mě jsou v Pitch Perfect od začátku důležitá hlavně ta hudební čísla, která se tady možná dokonce povedla víc, než třeba ve dvojce. Vtípky a komické postavy (jako třeba tlustá Amy) jsou taková třešnička na dortu. Děj je samozřejmě přitažený za vlasy a dotvořený tak, aby se z Pitch Perfect dal udělat závěrečný film plný dalších vystoupení, ale s tím jsem počítala. Když na to člověk přistupí a dokáže se bavit i přes průměrnou kvalitu filmu, tak proč ne? :) Na závěr mě osobně potěšilo přezpívané Freedom '90 od George Michaela. Tahle písnička patří mezi mé oblíbené a v podání Anny Kendrick to rozhodně nebylo špatné. Suma sumárum: příjemná hudební oddychovka. ~(3,4)~ ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První dva díly Pitch Perfect beru jako nenáročnou příjemnou zábavu, se sympatickými postavami a herečkami, tedy s výjimkou nesnesitelné Brittany Snow, s pěknými písničkami a nenudícím dějem, ovšem co se týče trojky, tak v ní šla veškerá úroveň tak dolu, že upřímně doufám, že jde zároveň i o poslední pokračování, což si mi ovšem nejspíš i vyplní, jelikož se tu v podstatě více než polovinu filmu holky ze skupiny mezi sebou neustále loučí, tak snad dodrží slovo. V potenciálním dalším díle se totiž bojím, že když se zde z holek staly pomalu akční hrdinky, tak aby je třeba tvůrci nevyslali soutěžit ve zpěvu na Mars, když už ve vesmíru lítají v autech i z Rychle a zběsile, proč si tam nezanotovat, co 8D? S tou zápletkou to tu prostě tvůrci vážně zazdili, celá působí strašně hloupě, naivně, a ,,oživení,, v podobě postavy Johna Lithgowa je naprostým propadákem, o akčním závěru pak ani nemluvě, to je zoufalý trapas. Navíc ubylo melodických písniček a hlavně už nemají takovou šťávu, jako v prvních dvou filmech. Alespoň tedy že zůstala většina postav a hereček, které hodně drželi nad vodou i předchozí díly, jen škoda, že nedostala větší prostor Hailee Steinfeld, ale opakuji, hlavně milá Anna Kendrick a šílená Rebel Wilson i tentokrát filmu dominují, jen zkrátka to vše okolo nich jim to jejich pozitivní působení velmi znehodnocuje. Takže co se týče výsledného doporučení, první a druhý díl bez problému, třetí rozhodně vynechat. ()

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pich Perfect 3 ma ďaleko od pitch perfect filmu. Zdá sa, a je to aj cítiť, že film bol natočený len z povinnosti zarobiť potom ako druhý diel bol obrovským hitom v kinách. Scenáristka Kay Cannon síce uvedie do filmu krízu ktorej čelia všetky Belly v reálnom svete, no takisto uvedie do filmu aj absolútne tupú a absurdnú príbehovú líniu v ktorej figuruje Amy. Čo mohlo byť pekným, vkusným a úprimným zakončením trilógie, je v konečnom výsledku len nemastný-neslaný film z ktorého si najviac zapamätám len to zlé. Tri hviezdičky sú čisto zo sentimentálnych dôvodov, ktoré precitnú naplno počas titulkovej čiernobielej montáže, a aj preto že všetky Barden Bellas si získali moje srdce naprieč celou sériou ... len preveľká škoda, že vo finále už tak nežiarili. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)
  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)

Reklama

Reklama