foto

Chloe Pirrie

  • nar. 25.8.1987 (31 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2015 Dokud nás smrt nerozdělí
Inspektor se vrací (TV film)
Mládí
2014 Blood Cells
Reflections
2012 Shell

TV seriály

2018 Troy: Fall of a City (TV seriál)
Offering (E08)
Twelve Days (E07)
Battle on the Beach (E06)
další epizody (8)
2017 The Crown (TV seriál)
Lisbon (S02E03)
A Company of Men (S02E02)
Misadventure (S02E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
The Living and the Dead (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
Serpents Kiss (E04)
Chimaeras (E03)
White Knight (E02)
další epizody (4)
2014 Hra (TV seriál)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace