foto

Simon Kassianides

  • nar. 7.8.1979 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cliffs of Freedom
2017 Unforgettable
2014 Desert Dancer
Jak vycvičit draka 2
2011 Geezas
Smooch (TV film)
2010 Mezi dvěma ohni
2008 Na hraně lásky
Quantum of Solace
2005 Ultimate Force

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Fixer (E10)
The Rival (E09)
The Political Wife (E08)
další epizody (10)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All the Madame's Men (S04E19)
2015 Zoo (TV seriál)
Tlupa (S01E07)
Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Meet Bonnie (S02E05)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Tváří v tvář nepříteli (S02E04)
Jak získávat přátele a působit na lidi (S02E03)
Těžká je hlava (S02E02)
další epizody (4)
2013 Nikita (TV seriál)
Pay-Off (S04E04)
V utajení (TV seriál)
Here Comes Your Man (S04E05)
2011 Nikita (TV seriál)
Knightfall (S02E03)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Depth Perception (S05E16)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Community Service (S02E03)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Gaby & the Girls (TV seriál)
My Life in Film (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Geezas

Host

TV pořady

2007 The Kylie Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky