foto

Simon Kassianides

  • nar. 7.8.1979 (38 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unforgettable
2014 Desert Dancer
Jak vycvičit draka 2
2011 Geezas
Smooch (TV film)
2010 Mezi dvěma ohni
2008 Na hraně lásky
Quantum of Solace
2005 Ultimate Force

TV seriály

2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All the Madame's Men (S04E19)
2015 Zoo (TV seriál)
Sleuths (S01E07)
Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Meet Bonnie (S02E05)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Face My Enemy (S02E04)
Making Friends and Influencing People (S02E03)
Heavy Is the Head (S02E02)
další epizody (4)
2010 Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Gaby & the Girls (TV seriál)
My Life in Film (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

TV pořady

2007 The Kylie Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Geezas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace