foto

Michaela Černá

  • nar. 24.8.1958 (58 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2001 Politik a herečka (TV film)
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1990 Kdo s koho (TV film)
1987 O Háderunovi a víle Elóře (TV film)
1986 Plaváček (TV film)
1980 Blues pro EFB
1978 Město mé naděje
Podivuhodné odpoledne Heleny a Petra (TV film)
Skandál v Gri - Gri baru
1976 Svědek (TV film)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
1968 Všichni dobří rodáci

TV pořady

1999 Zlatá mříž (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

2000 Zvonící meče (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

2006 O malíři Adamovi (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace