foto

Ladislav Dušek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ladislav Dušek se narodil 14. 6. 1943,  vystudoval SUŠ a následně DAMU. Jako herec působil v Divadle pracujících v Mostě a již mnoho let je členem činohry Divadla F. X. Šaldy v Liberci. Zároveň je i politicky činný a je oblíbeným libereckým zastupitelem.

mala.megi

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
Škola žen (divadelní záznam)
2006 Grandhotel
1980 Signum laudis
1973 Skleněná panna (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Pohřbený rozvod (E01)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bláznivá smrt (S04E02)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace