foto

Annika Peterson

  • nar. 16.1.1972 (44 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
Mezi náhrobními kameny
2013 Love Hunter
Mutual Friends
The Devil You Know
2009 God Thinks You're a Loser
Tanner Hall
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Pozemšťan
2005 Ikona (TV film)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Nic takového
Sam the Man
Zloději (TV seriál)
2000 Večeře po italsku
1999 On the Q.T.
Třetí hlídka (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace