foto

Roman Říčař

  • nar. 12.7.1976 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Celebrity s.r.o.
2011 Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
Přešlapy (TV seriál)
Špatné myšlenky (studentský film)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)

TV pořady

2008 Benefice Lubomíra Lipského (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace