Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

RyonMathrin 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, na kterých dělá Mádl. Tenhle mi přišel víceméně odpočinkový, shlédnout, pobavit se, nic víc jem nečekal. A nutno říct, že jsem nebyl zklamán. Snaha udržet sledovanost nekonečného seriálu za každou cenu mě bavila. Ta naivní nešikovnost Filipa Kaňkovského byla skoro přehnaná i pro komedii, ale dobré. Jinak perfektně vybraní herci pro své role - zejména Vilma Cibulková, Robert Jašków ... Nemůžu nedat méně než 3*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ta jakoby reálná část měla připomínat taky telenovelu či nekonečný seriál úmyslně, nebo jde jen o nechtěnou náhodu. Těžko říct, vodítka žádná, protože divné je to tak jako tak. Uznávám, že pár momentů je vtipných, ale časem už dost bylo Voříška a přál jsem si, aby občas něco nezvrtal, protože už to přestávalo být vtipné. Docela rád bych viděl divadelní hru, ale podle mne má jiné vedení děje, a na druhou stranu, co na divadle díky kontaktu s divákem působí vtipně, může na plátně vypadat odtažitě. Navíc na divadle nemusíte doříct osudy všech postav, ale u filmu se to alespoň trochu žádá. A tady mi chybí uzavřená linie s policajtem, s postavou producentky v podání Cibulkové, co se stalo s mafiánem, co s Mrkvičkovou postavou, co s Bydžovské postavou a ostatně mi chybělo jakési zajímavější uzavření i ohledně toho nekonečného seriálu. Mno, a co víme o mafánovi kromě toho, že nemá nohu a bydlí ve vile? Nic. A co víme o vesnici? Fakt všichni začali režiséra milovat po jedné opilé noci, kdy všechny vyhnal z baráků svým zpěvem? A co měly znamenat všechny ty náznaky - a že jich bylo! - ve stylu "jdi štěstí naproti"? Vždyť asi žádný Fellini z něho nakonec nebude. A ta holka nemá žádné příbuzné, že z fleku může odjet do nějaké vesnice pod horami? Vykřesat se z toho dalo víc. Navíc ten rádoby product placement vesele na druhou to sráží taky docela dolů. A taky trapně působí Cibulkové nervní cukání hlavy po elektrošocích a i to kouření se z hlavy... Čímž se vracím k začátku komentáře, že to celé vlastně vypadalo jako kousek z nekonečného seriálu vložený do jiného kousku z nekonečného seriálu (jako vážně jsem myslel u prvního pohřbu, že jde o natáčení toho seriálu, ne jako kdyby reál). ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Poslední část filmu už byla střelená a nelogická až moc, do té doby to šlo. Film je natočen na motivy stejnojmenné divadelní hry Antonína Procházky, leč odklání se od ní (což se dá pochopit), zachovává si ale v mnoha ohledech divadelní dikci a ztřeštěnost, což ve filmu nefunguje. Navíc linku s režisérem, který chce točit opravdové umění, nežeru tvůrcům kvůli tomu, že nám v příběhu číslo dvě představují produkty, aby fungovaly i v příběhu číslo jedna. Tím sami sebe shazují a podceňují diváka. Škoda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi první český,každopádně guilty pleasure jako prase...Mádl to ve svém scénaři myslím celkem vystihl a tohle (ač možná nechtěně) je mnohem lepší parodie,než to co se za parodii opravdu označuje...nečekal sem to,ale fakt sem se nasmál ve všech těch scénách kdy se tvoří scénář podle ratingů,určuje se product placement atd atd....70% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Musím se postavit proti proudu. Myslím, že jsme tak trochu zapomněli na jednu důležitou věc. Dělat si srandu sami ze sebe. Tahle romantická komedie sice není žádný Fellini, ale byly by škoda zahodit jen tak do stoky spoustu výborných výkonů a nápadů. Navíc mi to připadá spíš jako Vorel, než jako Troška. Trochu mám podezření, že se tu hodnotilo špatně spíš "pro jistotu". Z poloviny zdejších komentářů je cítit, že se bojí napsat, že se jim film vlastně líbil. Bodejť by ne- tváří v tvář 41% to radši každý sundá, že? Film ale vůbec tak špatný není, čiší z něj pohoda a dobrá nálada, slovenská sekvence už je docela příjemný hardcore. Já mám absurdity rád, tohle beru i s navijákem. Čekal jsem brak a dostal nápaditý romanťák s výbornou Vilmou Cibulkovou ve vedlejší roli. Humor s nadsázkou, výsměch dnešní době plné prachů a filmů za prachy z reklamy. A je mi celkem u zadku, jestli se to drží nebo nedrží nějakého konceptu, že to graduje v půlce, kdy to mělo skončit a podobně. Za odvahu i hvězda čtvrtá. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)
  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama