foto

Dennis Dun

  • nar. 19.4.1952 (65 let)
    Stockton, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 My American Vacation
Pros and Cons
1997 Bojovníci
1996 Intimní detaily
Zlomte vaz!
1995 Venus Rising
1991 Kráska a zvíře
Zlaté prokletí
1989 Life Is Cheap... But Toilet Paper Is Expensive
1987 Poslední císař
Vládce temnot
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
1985 Rok Draka

TV seriály

2011 Luck (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace