foto

Greg Daniels

  • nar. 13.6.1963 (57 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Friday Night Dinner (TV film)
2000 Monsignor Martinez (TV film)

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Přiměřená reakce (E10)
Zachraňte Epsilon 6! (E02)
Start (E01)
Upload (TV seriál)
Five Stars (E02)
Welcome to Upload (E01)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2012 Kancl (TV seriál)
New Guys (S09E01)
2011 Kancl (TV seriál)
Goodbye, Michael (S07E21)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kancl (TV seriál)
Niagara: Part 2 (S06E05)
Niagara: Part 1 (S06E04)
2007 Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Plážové hry (S03E22)
2006 Kancl (TV seriál)
Lovci gayů (S03E01)
Řešení konfliktů (S02E21)
Michaelova lodní prezentace (S02E11)
2005 Kancl (TV seriál)
Máš padáka (S02E05)
Basketbal (S01E05)
Kancl (S01E01)
2000 Life's Too Short (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hank's Unmentionable Problem (S01E06)
Pilot (S01E01)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu (S07E21)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Bart prodává duši (S07E04)
Dva tucty a jeden chrt (S06E20)
Lízina svatba (S06E19)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Zvrhlík Homer (S06E09)
Dům plný hrůzy (S06E06)
Tajemství úspěšného manželství (S05E22)
další epizody (4)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl IV - Dům plný hrůzy (S05E05)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Space (S03E22)

Video kompilace

2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Friday Night Dinner (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Přiměřená reakce (E10)
Je dobré být zase na Měsici (E09)
Partnerská návštěva (E08)
další epizody (10)
Upload (TV seriál)
Freeyond (E10)
Update Eve (E09)
Shopping Other Digital After-Lives (E08)
další epizody (10)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (13)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
One in 8,000 (S06E20)
další epizody (13)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
Recall Vote (S06E07)
další epizody (22)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (21)
Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (23)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (23)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (12)
Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
China (S07E10)
WUPHF.com (S07E09)
další epizody (24)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Just Another Manic Kahn-Day (S13E24)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
další epizody (4)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (18)
Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Scott's Tots (S06E12)
Shareholder Meeting (S06E11)
další epizody (29)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Uh-Oh Canada (S13E18)
další epizody (13)
2008 Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (16)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Straight as an Arrow (S13E07)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
No Bobby Left Behind (S13E05)
další epizody (20)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (21)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dream Weaver (S12E09)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
další epizody (21)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (22)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
The Texas Panhandler (S10E13)
další epizody (9)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Hodnocení (S02E08)
další epizody (16)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Orange You Sad I Did Say Banana? (S10E06)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Harlottown (S10E04)
další epizody (19)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ms Wakefield (S09E02)
A Rover Runs Through It (S09E01)
Talking Shop (S08E22)
další epizody (17)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Livin' on Reds, Vitamin C and Propane (S08E07)
After the Mold Rush (S08E06)
Flirting with the Master (S08E05)
další epizody (23)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Texas Skilsaw Massacre (S07E07)
The Son Also Roses (S07E06)
Dances with Dogs (S07E05)
další epizody (24)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Father, the Son and J.C. (S06E04)
Lupe's Revenge (S06E03)
Soldier of Misfortune (S06E02)
další epizody (16)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
When Cotton Comes Marching Home (S05E06)
další epizody (22)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hillennium (S04E10)
To Kill a Ladybird (S04E09)
Not in My Back Hoe (S04E08)
další epizody (26)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
Good Hill Hunting (S03E08)
Nine Pretty Darn Angry Men (S03E07)
další epizody (21)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)
Bobby Slam (S02E10)
The Company Man (S02E09)
další epizody (23)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Pilot (S01E01)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Pie-Mary (S07E09)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Wedding (E07)
The Mindy Project (TV seriál)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
2012 Kancl (TV seriál)
New Guys (S09E01)
2011 Kancl (TV seriál)
PDA (S07E15)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Hunting Trip (S02E10)
Pilot (S01E01)
Kancl (TV seriál)
Murder (S06E10)
2008 Kancl (TV seriál)
Baby Shower (S05E03)
2007 Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Cesťák (S03E12)
2006 Kancl (TV seriál)
Podraz (S03E03)
Drogové testy (S02E20)
Na svatého Valentýna (S02E16)
2005 Kancl (TV seriál)
Zakázka (S02E07)
Oskaři (S02E01)
Basketbal (S01E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Kancl (TV seriál)
Dwightovo vítězství (S03E13)
2005 Kancl (TV seriál)
Olympijské hry (S02E03)

Host

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)