foto

Greg Daniels

  • nar. 13.6.1963 (55 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Friday Night Dinner (TV film)
2002 Simpsons: Heaven and Hell, The
2000 Monsignor Martinez (TV film)

TV seriály

2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2012 Kancl (TV seriál)
New Guys (S09E01)
2011 Kancl (TV seriál)
Goodbye, Michael (S07E21)
2010 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Just Another Manic Kahn-Day (S13E24)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
další epizody (4)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kancl (TV seriál)
Niagara: Part 2 (S06E05)
Niagara: Part 1 (S06E04)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Uh-Oh Canada (S13E18)
další epizody (13)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Straight as an Arrow (S13E07)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
No Bobby Left Behind (S13E05)
další epizody (20)
2007 Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Plážové hry (S03E22)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dream Weaver (S12E09)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
další epizody (21)
2006 Kancl (TV seriál)
Lovci gayů (S03E01)
Řešení konfliktů (S02E21)
Michaelova lodní prezentace (S02E11)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
The Texas Panhandler (S10E13)
další epizody (9)
2005 Kancl (TV seriál)
Máš padáka (S02E05)
Basketbal (S01E05)
Kancl (S01E01)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Orange You Sad I Did Say Banana? (S10E06)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Harlottown (S10E04)
další epizody (19)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ms Wakefield (S09E02)
A Rover Runs Through It (S09E01)
Talking Shop (S08E22)
další epizody (17)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Livin' on Reds, Vitamin C and Propane (S08E07)
After the Mold Rush (S08E06)
Flirting with the Master (S08E05)
další epizody (23)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Texas Skilsaw Massacre (S07E07)
The Son Also Roses (S07E06)
Dances with Dogs (S07E05)
další epizody (24)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Father, the Son and J.C. (S06E04)
Lupe's Revenge (S06E03)
Soldier of Misfortune (S06E02)
další epizody (16)
2000 Life's Too Short (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
When Cotton Comes Marching Home (S05E06)
další epizody (22)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hillennium (S04E10)
To Kill a Ladybird (S04E09)
Not in My Back Hoe (S04E08)
další epizody (26)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
Good Hill Hunting (S03E08)
Nine Pretty Darn Angry Men (S03E07)
další epizody (21)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)
Bobby Slam (S02E10)
The Company Man (S02E09)
další epizody (23)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu (S07E21)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Bart prodává duši (S07E04)
Dva tucty a jeden chrt (S06E20)
Lízina svatba (S06E19)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Zvrhlík Homer (S06E09)
Dům plný hrůzy (S06E06)
Tajemství úspěšného manželství (S05E22)
další epizody (4)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl IV - Dům plný hrůzy (S05E05)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Parking Space (S03E22)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Friday Night Dinner (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (13)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
One in 8,000 (S06E20)
další epizody (13)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
Recall Vote (S06E07)
další epizody (22)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (21)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (12)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (18)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Pilot (S01E01)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Pie-Mary (S07E09)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
2012 Kancl (TV seriál)
New Guys (S09E01)
2011 Kancl (TV seriál)
PDA (S07E15)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Hunting Trip (S02E10)
Pilot (S01E01)
Kancl (TV seriál)
Murder (S06E10)
2008 Kancl (TV seriál)
Baby Shower (S05E03)
2007 Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Cesťák (S03E12)
2006 Kancl (TV seriál)
Podraz (S03E03)
Drogové testy (S02E20)
Na svatého Valentýna (S02E16)
2005 Kancl (TV seriál)
Zakázka (S02E07)
Oskaři (S02E01)
Basketbal (S01E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Kancl (TV seriál)
Dwightovo vítězství (S03E13)
2005 Kancl (TV seriál)
Olympijské hry (S02E03)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace