foto

David X. Cohen

  • nar. 13.7.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Futurama: The Lost Adventure

TV seriály

2018 Rozčarování (TV seriál)
Komu chrochtá pašík (S01E02)
2012 Futurama (TV seriál)
Honba za svobodnou vůlí (S07E09)
2010 Futurama (TV seriál)
Znovuzrození (S06E01)
2003 Futurama (TV seriál)
Fryův smysl života (S04E10)
2002 Futurama (TV seriál)
Krajně mezní příběhy II (S03E18)
2000 Futurama (TV seriál)
Krajně mezní příběhy (S02E16)
1999 Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Vesmírný pilot 3000 (S01E01)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S10E04)
Bart v úloze matky (S10E03)
Ponorkobus (S09E14)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Líza skeptik (S09E08)
Speciální čarodějnický díl (S09E04)
Simpsonovi (S08E24)
další epizody (4)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S08E01)
Mnoho Apua pro nic (S07E23)
Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu (S07E21)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S07E06)
Líza vegetariánkou (S07E05)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Dům plný hrůzy (S06E06)

Video kompilace

2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)
Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)
2000 The Simpsons.com (video kompilace)
1999 The Simpsons: Greatest Hits (video kompilace)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Futurama (TV seriál)
Ndndesmiřitelné lrrrozdíly (S06E11)
1999 Futurama (TV seriál)
Marná vesmírné lásky snaha (S01E04)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Video kompilace

2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce