foto

David X. Cohen

  • nar. 13.7.1966 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)
Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
Futurama: The Lost Adventure
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
2002 Simpsons: Heaven and Hell, The
2000 The Simpsons.com (video kompilace)
1999 The Simpsons: Greatest Hits (video kompilace)

TV seriály

2018 Disenchantment (TV seriál)
For Whom the Pig Oinks (S01E02)
2012 Futurama (TV seriál)
Honba za svobodnou vůlí (S07E09)
2010 Futurama (TV seriál)
Znovuzrození (S06E01)
2003 Futurama (TV seriál)
Fryův smysl života (S04E10)
2002 Futurama (TV seriál)
Krajně mezní příběhy II (S03E18)
2000 Futurama (TV seriál)
Krajně mezní příběhy (S02E16)
1999 Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Vesmírný pilot 3000 (S01E01)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S10E04)
Bart v úloze matky (S10E03)
Ponorkobus (S09E14)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Líza skeptik (S09E08)
Speciální čarodějnický díl (S09E04)
Filmy, v nichž si Simpsonovi zahráli (S08E24)
další epizody (4)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S08E01)
Mnoho Apua pro nic (S07E23)
Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu (S07E21)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S07E06)
Líza vegetariánkou (S07E05)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Dům plný hrůzy (S06E06)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)

TV seriály

2010 Futurama (TV seriál)
Ndndesmiřitelné lrrrozdíly (S06E11)
1999 Futurama (TV seriál)
Marná vesmírné lásky snaha (S01E04)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace