foto

Lorne Michaels

  • nar. 17.11.1944 (74 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1999 Muž na Měsíci
1978 The Rutles (TV film)

TV seriály

2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
1970 That's Show Biz (TV seriál)

Dokumentární

2018 Love Gilda
2015 I Am Chris Farley
Live From New York!
2012 Inside Portlandia (TV film)
2009 Monty Python - málem pravda (TV seriál)
2005 Comedy Gold (TV film)
1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace