Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (55)

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Proč je tomu přidělena nálepka komedie fakt nerozumim. Za celou dobu jsem se nezasmál ani jednou. Jako drama ok, ale komedie fakt ne.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Ho ho ho naprostá Tarantinovská klasika. Scénář vypylovanej do posledního detailu, hudba fantastická, skvělá atmosféra, herecký výkony všech 8 herců znamenité. Hltal jsem každou minutu filmu, jsem nadšen. Přesně na takovéto filmy si schvovávam pětihvězdičkové hodnocení. Bravo (jen se nemužu zbavit dojmu že místo Tima Rotha měl hrát Christopher Waltz)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

A v příštím díle si zahraje tetička se strýčkem a bratranci z třetího kolena .... Koho všeho ještě temná strana zláká na svojí stranu? :) Jinak fajn film a kdo ho neviděl tak by měl vědět že v něm HANS SOLO ZEMŘE !!! :) Očekávam že v pořadí již čtvrtá hvězda smrti v dalších dílech nepujde opět tak snadno zničit, jinak SUX :( A škoda masturbujících diváků kolem mě, dalo se to zkouknout i se suchýma trenkama :) Uvidíme co přinesou další díly. Pro mě trochu vlažnější start a snaha o to narvat toho co nejvíc do jednoho filmu a hlavně tak trochu CTRL+C (epizody IV.V a VI.) a CTRL+V (epizoda VII). Děj je někdy až moc zběsilý a uděje se toho ve filmu nějak moc najednou a věci jdou tak nějak snadno, jako hra na EASY level. Hlavní droid působí jako reklama na WALL-E a světelné meče ztratily svůj typický bzmm bzmm zvuk, proč?? Ale i tak to celkově působí dobře a v současné záplavě trapných marvelovských filmů na jedno brdo Star Wars vyčnívají. Na Mad Maxe ale nemá ani náhodou.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Takovy divny paskvil, slatanina ironmana, transformers a godzilly. Ale kupodivu to nenudi. Takze prumer 3 hvezdy

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Docela by mě zajímal body counting :) Jinak opět super akce. Akorát se nemůžu zbavit dojmu že už je to trošku přehnaný :D

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Dokonalý. Stará dobrá akční old skůlovka, povýšená na druhou dokonalostí hereckých výkonů a super hlášek. Dlouho jsem nezažil že by dvojka předčila jedničku. Exceletní :)

plakát

Bitevní loď (2012) 

V podstatě je tenhle film hrozný brak. Ale 2 hvězdy za to že jsem během války s emzákama neusnul dám. (Nejsme bůhví jak dobrý angličtinář, ale za scénář který jsem odposlechl, jelikož jsem nesehnal titulky, bych musel dávat záporná hodnocení). Na 2 hvězdách má velký podíl i výborná AC/DC muzika. Aspoň něco se povedlo :)

plakát

Lovci hlav (2011) 

Nejprve jsem si přečetl knížku. Poté zhlédl film a musím říct, že mě zklamal. Co do napínavosti se s knížkou nedá rovnat. Některé důležité scény vysvětlující příběh a jednání jak kladného tak záporného hrdiny úplně chyběli. A zvolená hudba mi přišla ke krimi filmu příšerná. Tři hvězdy dávám jen za brilantní knižní předlohu jejíž autorem je Jo Nesbo.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Trojka o dost lepší jak dvojka. Bravo, to se povede jen zřídka kdy. Většinou s přibývajícími číslovkami za názvem filmu, kvalita rapidně upadá. Né však u Transformers 3. U mě dobrý

plakát

Eurotrip (2004) 

Německý chlapeček, předvádějící Hitlera neměl chybu. Pár daších velmi vtipných scén ještě stálo za to ale jinak celkově zas tak úžasný to nebylo.