Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (121)

plakát

Gravitace (2013) 

Audio-vizualne strhujici, navozujici uzasne pocity stisnenosti a uzkosti, bohuzel mi vsak vyrazne chybel trochu inteligentnejsi scenar. A Sandra Bullock jsem neveril.

plakát

Prometheus (2012) 

Prumerny scifi se stupidnim scenarem a vizualem odpovidajicim rozpoctu. Logika a chytrost byly nekde na dovoleny zrejme..jeste, ze na ni nebyl fassbender a charlize theron, jejiz roli jsme o vsem nepochopili, ale nestezuju si, v imaxu ji to naramne sluselo!

plakát

Avengers (2012) 

Vubec by mi nevadilo, kdyby to melo tak o 3 hodiny vic! Jsou to vsichni strasni frajeri!

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Budu trochu parafrazovat, ale myslim, ze v kazdym filmu je potreba mit trochu Marion Cotillard..

plakát

Válka Bohů (2011) 

Vojna bohov bola o hovne. Škoda, že je film přecpanej stupiditama a nesmylama, škoda, protože Freida Pinto má potenciál. Vůbec jsem nechápal hlavní postavu. Ten kluk byl jako zrozen aby odpanil Freidu a pak se věnoval vznešenějším cílum a po zbytek filmu už po ní ani neštěknul, hlupák? PS: Bohové nikdy nemohli vyhrát, protože titánů bylo původně v krabičce asi 10, jenže pak se stihli nějak rozmnožit, aby jich následně bylo nekonečno.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Úvodní titulky s hudbou jsou perfektní! Hned na úvod rozhodly, že se mi film bude líbit. Propíchaná hnusně hubená Rooney Mara byla božská a doufám, že ji teď budu vídat v hodně filmech.

plakát

Intimní tajemství (2007) 

Musim rict, ze tenhle film udela cloveku apetit. V komentarich je dost casto frekventovany slovo picovina, coz je dost vystizny. Inu jsem zase o neco bohatsi, zase si pripadam vic jako vzdelany clovek a to staci. Vrele doporucuji hlavne do zkouskoveho.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Celkem výrazně jsem tam postrádal obnažení Evangeline Lilly, ale chápu, je to pro děti.. Hugha mám hrozně rád a jednoduchej mainstream stejně. Mělo to být jasnejch 5 hvězd, jenže to bylo asi až moc jednoduchý. No a ten malej kluk prostě nejde překousnout. Nesnáším tady malý americký předčasně vyspělý skřety, kteří všechny kolem sebe učí dobrým mravům.

plakát

Kazatel (2011) 

Parádní béčko s uhrančivým hlavním hrdinou, kterej by nakopal prdel kdejaký havěti. Dobrej nápad s potetovanými knězi vraždícími ve jménu církve. Celkově se mi líbilo vyobrazení světa po upíří apokalypse a těšil jsem se na pořádnou bitvu, která se bohužel nekonala. Podle mého skromného názoru by měly akční vlakové scény zůstat vyhrazeny takovým esům jako je seagal nebo cruise...v bitvě s upíry o svět to byl zbytečně skromný a nemonumentální závěr. Taky by mě zajímalo, jestli byl záměr, že Urban vypadal jak Clint ve svých nejlepších westernech..