Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Thriller

Oblíbené seriály (8)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

1. a 2. série geniální - situace, hlášky a hlavně postavy. U mě vedou Sheldon, Wolowitz, Leslie Winkle a všechny matky. Leonard a Raj dobře nahrávají. Hodně se povedla i Penny, resp. to, že tvůrci odolali pokušení udělat ji úplně blbou. ____ 3. série je horší - jako by tvůrci začali příliš tlačit na pilu. Některé vtipy jsou dost křečovité. Jim Parsons přehrává, Sheldon už je víc protivný než roztomilý. Přes to všechno i 3. série stojí za vidění.

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

Povýšení Hackerovi sedlo - seriál je ještě vtipnější než za časů jeho ministrování.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Nejlepší pohádka pro dospělé, co jsem kdy viděla

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů (až na poslední. 3 série). Výborné postavy: pragmatik, zbabělec, šilhavý připlešlý tlusťoch, sympaťák a sexsymbol v jedné osobě René; jeho žena Edith se svými děsivými hudebními vložkami a roztomile senilní matkou; chladný Herr Flick z gestapa se svou Helgou; teplý poručík Gruber se svým tančíkem, strážník Crabtree se svým bodrým podolednem... Velmi vtipně překonstruované zápletky. Autoři se nijak netají tím, že si dělají srandu i z diváka, což považuji za další plus. Seriál neztrácí na vtipnosti ani s českým dabingem díky geniálně napsaným dialogům a skvěle vybraným hercům. Uvítala jsem i výměnu 2 slabších postav z prvních dílů - přitroublého Hanse za sice stejně tupého, ale výraznějšího Bertorelliho, který vypadá úplně jako Pavel Trávníček (který ho dabuje!), a především servírku Marii (slabší odvar sexbomby Yvette) za trpasličí fanatičku Mimi. Některé díly byly výborné, jiné standardně dobré. V 6. sérii tvůrcům došel dech a už je to o ničem. Od 7. série už se na to nedá koukat. Nicméně těch výborných dílů bylo tolik, že nechávám 5 hvězd.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Díky Facebooku (alias Friendface), sexy kalendáři pro šilhavé a internetu v krabici (všechno ze 3. série) zvedám hodnocení na 5 hvězd. Nějak jste mi, hoši (včetně Jen), čím dál sympatičtější..