Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (181)

plakát

Nikdo (2021) 

Strop!

plakát

Miliardy (2016) (seriál) 

Zatím 4.... Tři epizody za mnou a prozatím panuje velká spokojenost. Je to chytlavé, chytré, svěží a ani zdaleka to nestojí na D.Lewisovi, což je krok správným směrem. Navíc nemusíte být Michael Burry, aby jste pochopili odborné termíny. Díky tomu v seriálu prozatím nenacházím hluchá místa, a připojím vskutku povedené obsazení, tak má Mashak novou závislost. 2. série absolutní TOP!!! . . . už 5

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Co na tohle říct. Jediný seriál z krimi prostředí, na který se vydržím koukat, dokoukat jej a těšit se na další epizodu. Případy jsou inspirovaný skutečností, herecké obsazení si krásně sedlo, postupy, slang, všechno je až nečekaně věrohodný. Tleskám a vyzývám Vás všechny, koukněte se na to! PS pro kolegy: taky Vás pobavilo, že tam používají skutečné volací znaky :) ?

plakát

Poslední chlap (2011) (seriál) 

Je to hodně subjektivní, ale mě Tim Allen vždy bavil a bavit bude. Líbí se mi jak je to napsáno, jak je to drzé, ale nenáročné. Za mě parádní a všem doporučuji!!

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Řeknu Vám to asi takto. Pustil jsem si tento počin mezi díly Bronu a House of Cards. Neřešte proč bych něco takového dělal. Přesto se stalo a kvalita Mamonu je neoddiskutovatelná. Svěží herecké obsazení, tedy až na pár vyjímek, které ovšem vůbec nic nekazí, ba naopak. Kamera, zvuk, zkrátka a dobře, vše je o několik levelů úplně jinde než zbytek české tvorby. Není to dech beroucí, ale je to příjemně neotřelé, dynamické, zábavné. Jde o kus dobře odvedené práce! Hodnoceno prozatím po první kapitole. - - - Dokoukáno a zvedám počet hvězd na plný počet!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Musím říct, že je to povedený kousek, který má skvělé tempo! Ovšem jen do okamžiku, než se na plátně objeví pan DiCaprio. Bohužel ten to tahá dolů a vůbec nevím proč! JInak respekt tvůrci za scénu s kuklama! Hodně smíchu!

plakát

Moneyball (2011) 

To jsou rozseky na konci roku. Nejdříve Warrior a nyní Moneyball. Krásná, čistá, nenáročná podívaná jak se patří.

plakát

Warrior (2011) 

Ty dobytku O'Connore! Ty mě takhle rozsekáš chvíli před koncem roku. Já nemám slov, ale když už tady prudím komentářem, tak něco vypotím. Hardy je famózní, Noltík už oprašuje polici pro sošku a Edgertonovo jméno si konečně zapamatuji. Příběh je prostý, leč úžasně převedený na plátno. Bravo!