Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Seriál o dceři a její matce,která je spíše její kamarádka,je pro hodně lidí odpočinkový seriál. Je pravda že některé postavy se po více dílech stávají až nesnesitelné,ale většinou se u seriálu skvěle bavím či naopak uroním slzu.Co se mi na seriálu velice líbí je „rychlá mluva“.A opravdu rychlé a vtipné připomínky dělají ze seriálu to co se mi něm tolik líbí. Není to typický americký seriál o dospívajících lidech a přehnaně zamotaných vztazích.A proto hodnotím Pěti hvězdičkami a navíc kdo by si nepřál mít takovýhle vztah se svojí mámou.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

První a druhá serie byla super :) Třetí serie ušla, Nathan mi nějak zvláště nechyběl, ale ty změny schopností jsou trapné. 4 serie je sračka bez Alishy, Simona a hlavně Kelly úplně o hovně. Jinak super hlášky - hlavně ta s mrdchrchlem :D

Arrow

Arrow (2012)

Koukám se na Arrow již od začatku a z první a druhé serie jsem byla nadšená, bohužel třetí serie byla už slabší a čtvrtá serie je totální propadák. Pan Darhk a jeho magie, je fakt přes čáru, ale samozdřejmě že ho Olíí porazí, protože teď už není obyčejnej ŠÍP, teď je to Zelený šíp a to je něco jiného že? Navíc Oliver a jeho utapění se v sebelítosti už by stačilo. Já vím že hrdina si má nést jistou odpovědnost, ale on se obviňuje i z rozpadu Beatles! Scény kde bojuje Laurel a Thea jsou šílené, bože jak ty dvě neumí předstírat boj, to je opravdu amaterizmus, padají dřív než něco bouchne .Jsem moc ráda že Laurel zabili od prvních dílů mi strašně seděla a to její řvaní a rozbíjení skleniček bylo strašně směšné :D Felicity neví co chce, ,, chci být s Oliverem, nechci být s Oliverem, chci být s Oliverem´´, tak jak? Miluju to její hackrování, zajímalo by mě to si na té klávesnici pořád píše :D A nakonec ty flashbacky to jako vážně? Bože na tom ostrově byl snad 15 let. V první serii nám uzkazovali co se dělo na ostrově, ale bože proč to cpou do dalších řad? No každopádně jsem ráda že jsem se mohla vybrečet a 5. Serii už opravdu nerozkoukám i když je Olí fakt pěknej chlap. Hodnotím každou serii zvlášť, protože jako celej to je brak :)