Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (247)

plakát

Insidious: Červené dveře (2023) odpad!

Nejhorší pokračování co jsem kdy viděl. Děj 0, lekání 0, nostalgie 0 a Patrick Wilson vypadá jak kdyby byl na heroinu celou dobu.  Ubohost. To jsem měl předchozí díly rád.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) odpad!

Hrozně špatný herecký výkony všech. Svět se v prdel v Halywoodu obrací. Naprosto země odtržená od reality. Nejhorší Jurský park/svět/říše zánik co jsem viděl. Všem hrozně moc nedoporučuji.  Je to víc než špatný.

plakát

Miliardy - Série 7 (2023) (série) 

Král je mrtev, ať žije král !  Pro mě je to víc jak nostalgie. Je to o hře, která se tu hraje všude na světě, jen jí někdy v tom běhu života a práce nevnímáme.

plakát

Vem si mě (2022) 

Trapná reklama na Jennifer Lopez, která je odtržená od reality. Potom co dá pusinku svému portorikánskému boyfriendovi, aby se necítila tak staře a bum pohádkový konec. Ničím nepřekvapilo, vše hrůza, děj, dialogy, film odsouzen pro zapomnění. Škoda Owena, ale na lásku furt věřím, tak dobrý, jdeme dál.

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Jedna hvězda a zamýšlím se proč ji dávám. Nostalgie hvězdných válek ? Práce tolika lidí ? Co je vlastně špatně a proč z toho nemám fajn pocit ? Celou sérii Thrawn nakládá loď, ale čím ji proboha nakládá ? Proč už ji neměl naloženou ? Když prstenec bere sebou, tak mu z něj asi nic nedovezli...... celý to smrdí politickou korektností, špatným herectvím, stormtrupery kteří, jen pobíhají a střílí na ultra husté feministické Jedi, které sice nedokážou silou pohnout hrnkem, ale ! Dokážou beskarem na předloktí odrazit střelu co jde na hlavu. Dysney mi tímto dokázal, že je pro mě Star Wars v jeho pojetí definitivně mrtvou záležitostí. Vzdávám poslední holt pravým Star Wars IV, V, VI, I, II, III that´s all. Tuhle politicky korektní mrdkovinu si strčte za klobouk. Opět ani Thrawn nebyl sympatický herec, ani z jeho příchodu nebylo nic vytěženo....... Nemůžu příjít na to co mi na tom tak hrozně nesedí, jako seriál mi to nevadilo, ale jako celek je to brak. Finální pocit je čistě jen smutek, jakým směrem se to vše ubralo. Další série už sledovat nebudu, ani další Star Wars co budou s přístupností pro děti. Styďte se za ty záporáky... ubohost. Sbohem duše hvězdných válek, vypadá to, že jsi definitivně umřela ve stračkoidním Holywoodu.

plakát

Silo (2023) (seriál) 

Konečně, něco originálního. Že to ale trvalo.

plakát

Mesiáš (2020) (seriál) 

Já musím dát 4 hvězdy. Protože si myslím, že to má obří potenciál a nechápu proč to netflix zastřihl :D Nebo možná chápu :D No jako má to něco do sebe a podle mě i když se člověk ztotožňuje s jakoukoliv vírou. Jeden takovej chlápek co by fakt věděl, by to mohl všem dost zavařit. Pak by lidem co vraždili ve jménu boha, půlka naší historie a mnoho dalších věcí z dějepisu nebylo tak dobře obhájitelné, když by lidi zjistili, že výklad toho co si myslí bůh nebyla pravda, nebo hůř, že to bylo naprosto zcestné. Jak řekl, někdo chytrej nebylo víc lidí zabito na světě v jiným jméně než ve jméně boha.

plakát

Vřískot 6 (2023) odpad!

Celá série šla do prdele od doby kdy se začalo v telefonu řešit hovna typu voice changer, sequel, requel vyprcejquel a podobný hovna. Atmoséra 0 vykuchat někoho nožem to je teda novinka za všechny prachy, v prvním dílu to mělo aspoň úroveň, teď se všichni chovají jak krysy a při rozhodování dostávají epilepsii.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) odpad!

Ant man je pro mě obecně nejslabší Marvelovka ze všech, ale že děj klesne až takhle hluboko jsem nečekal. Odmítám už dál tolerovat ratingem film bez duše. Katastrofální herecké výkony, katastrofální monology, za celý film 0% humoru. To, že Marvel umí filmové triky, už snad všeci víme delší dobu... ale proč musí být záporáci tak nevýrazní nepochopím. Celý je to zpaktovaný rychlou horkou jehlou a jako celek to nedrží pohromadě. V potitulkové scéně.... Kang se vrací... za mě by bylo líp, kdyby se nevracel. (a taky se možná nevrátí, herce Jonathan Majorse vyšetřuje policie pro domácí nasilí... ) Za mě tentokrát s čistým svědomím odpad.