Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (9)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Poslední dobou můj srdcový seriál. Nic v ně nechybí, zábava se pořádně začně rozvíjet až od druhé řady, ale do té doby to je alespoň zajímavé. Slzy, smích, vztek a další emoce, to všechno mi přinese jeden díl. Prostě dokonalé. Možná jedno malé mínus- většina záležitostí končí špatně....

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Zatím velmi slibný seriál. Vizuální stránka je naprosto úchvatná, herecké výkony skvělé a úvodní titulky nepřekonatelné!! Po shlédnutí poloviny třetí řady musím jen nadále souhlasit s tou vší dokonalostí a úchvatností. Opravdu se mi ještě u žádného seriálu nestalo, že by pokryl tolik emocí, jako Hra o trůny. Dokonalí herci, dokonalá hudba. Ale hlavně- DOKONALÁ PŘEDLOHA! Jsem tam neuvěřitelně ráda, že ji nikdo nezprasil a seriál je důstojným ztvárněním knihy!

2 $ocky

2 $ocky (2011)

Když už si začnete myslet, že víc vtípků se do jednoho dílu nacpat nedá, přijde další a ještě lepší. Bezkonkurenční sitcom! Skvělé obsazení, každá postava má dostatek prostoru a je neuvěřitelně vtipná. Nebýt zkouškového, možná bych tenhle poklad ani neobjevila... :-D

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Po dvou sériích si už dovolím hodnotit :) Tenhle seriál mě chytil a nepustil! Zajímavé zápletky, neokoukané charaktery a herci. Asi nejvíc se mi líbí, že si vždycky myslím, co se stane, že to ani nemůže být jinak, protože tomu všecko nahrává... a BUM! stane se úplný opak :D Navíc jsem dlouho neviděla žádný seriál s takovým sexuálním nábojem, který by nebyl primárně o sexu :)

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Tenhle seriál mě dostal! A z každé zoufalé manželky bych chtěla mít něco... Chtěla bych umět vařit jako Bree, být taková matka jako Lynette, být trochu šílená jako Susan a mít tolik šatů jako má Gabi :)

Dexter

Dexter (2006)

Nejdřív se mi to moc nepozdávalo, říkala jsem si, že tenhle koncept nemůže fungovat, pak se mi nelíbil ten pomalejší rozjezd... Ale potom! Pecka :-)

Přátelé

Přátelé (1994)

V podstatě již kultovní seriál. S přibývajícími seriémi trochu ubylo kvality, ale stále to zachraňuje herecké obsazení svými úžasnými výkony.