Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (489)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Dámy a pánové, tak toto je v topu. Dávku je nám to víc dynamiky, dramatičnosti i vývoje postav, než se stihlo v jedničce, ale pořád si to trží to správný epický a rozvláčný tempíčko. Já byl tedy jako náročný divák velice naplněn při návštěvě kina.

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Za mě určitě nejlepší anime roku 2023. S každým dílem jsem si říkal, že to je ještě lepší. A ve výsledku to tak fakt bylo. Hodně pěkně vyprávěný a postupně servírovaný příběh, který pěkně zapadá. Plus hodně cool/brutální souboje. A hlavní postava je opravdu démon!

plakát

The Last of Us - Season 1 (2023) (série) 

Tenhle seroš jsem si hodně užil. Super atmosféra, pěkný budování postav a tohohle postapo světa. Už se těšim na druhou sérii, co nedávno potvrdili.

plakát

Chainsaw Man (2022) (seriál) 

Tak tohle si užívám! Hodně poctivý anime plný super divnejch a zajímavejch postav, hustejch krvavejch soubojů s divno-démonama a erotický japonský ulítlosti, co řeší každej teenager. Hodně palec hore!

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Nádherně natočené, každý díl podřízen trochu jinému stylu vyprávění, kamery a stylizace. No je to pecka! Některé díly jsou slabší, jiné silnější. Atmosféra by se povětšinou dala krájet. Temné výjevy jsou občas až monumentální. Dobrá práce pane Guillermo Del Toro.

plakát

Mořská příšera (2022) 

Klasickej animák. Akorát draci tady moc nelítaj, spíš jakože plavou. A jsou fakt vélký...

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Když si divák zvykne na nové postavy, což mě trvalo tak tři díly, tak už to docela jde. Nemyslím si, že by to byl úplně špatný rozjezd ambiciózního fantasy seriálu, ovšem laďka je vysoko, a komunita očekává víc, než si sama přiznává. Napřed jsem byl taky poněkud skeptický, ale nakonec mě to vcelku bavilo. Jen doufám, že ve druhé sérii bude více akce a méně plků kolem. Docela se těším.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Místy se to snažilo tvářit inteligentně, ale byla to past.

plakát

Rod Draka (2022) (seriál) 

Nechytlo mě to tolik jako Hra o Trůny, ale je to opětovně prvotřídně zpracovanej seroš. Epický kulisy, intriky, zvrhlé pozadí vladaření a pár surových krvelačných akcí. Me gusta. 3,7/5*