Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Temný případ

Temný případ (2014)

Výborně vystavěný, napsaný a zahraný oba hlavní charaktery 1. série. Temná atmoška vidláckýho kousku USA devadesátejch let. Drogy, holky, mašiny, vraždy, a ty dialogy a rozdílnost obou detektivů, to je prostě masterpiece. A super intro song!

Modrooký samuraj

Modrooký samuraj (2023)

Za mě určitě nejlepší anime roku 2023. S každým dílem jsem si říkal, že to je ještě lepší. A ve výsledku to tak fakt bylo. Hodně pěkně vyprávěný a postupně servírovaný příběh, který pěkně zapadá. Plus hodně cool/brutální souboje. A hlavní postava je opravdu démon!

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead (2015)

AWESOME-FUCKIN-GROOVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Úplné Šachy. Tenhle příběh je vypočítavá, matematická záležitost. Dokonale působící, pichlavě napínavá, neustále překvapující HRA! Hra o pár lidských životů! Hra na kočku a na myš! Hra na boha! Death Note je prvotřídní detektivní/fantasy anime!

Chainsaw Man

Chainsaw Man (2022)

Tak tohle si užívám! Hodně poctivý anime plný super divnejch a zajímavejch postav, hustejch krvavejch soubojů s divno-démonama a erotický japonský ulítlosti, co řeší každej teenager. Hodně palec hore!

Legion

Legion (2017)

Hodně mě to bavilo. Hrátky s mozkem. Líbilo se mi audio-vizuální uchopení celého tohohle konceptu. Moc pěkně natočené. Dobrý cast. Inu, i ta pointa z toho vylezla celkem zdravě. Z mě šťastných pět hvězd. Bavilo mě: "Každý klam začíná jako obyčejná myšlenka. Jako vejce." So true. ;)

Claymore

Claymore (2007)

Ne každý byl spokojen s Claymore jako s mangou, ne každý byl spokojen s Claymore jako s anime, ale mě se to ohromě líbilo. A ještě o hvězdičku více se mi líbilo anime, než manga. Krásná ponurá atmosféra s nádechem husté tíhy problémů dopadajících na bedra sexy polo-démonek. I když děj mohl být komlikovanější a v mnoha směrech se dal více rozvést, je to jedno z těch anime, které pobaví i chytnou z srdce. Co je ale nejdůležitější: Pekelně ostré meče separují končetiny nepřátel i přátel a vypadá to kurevsky cool!

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Jakožto čtenář originálního komiksu The Walking Dead jsem byl trochu zklamán, že pouze první díl byl podle předlohy, na druhou stranu musím říct, že masky, charaktery, prostředí a dokonce i předělávka scénáře vypadá hodně dobře a zajímavě. Jsem zvědaví, jak se to bude vyvíjet, protože je jasné, že teď už to s originálním komiksem koresponduje pouze v několika jménech postav a v názvu.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Neuvěřitelně velkolepě výpravné dílo. Atmosféra, herci, režie, hudba, knižní předloha... všechno je to ÚŽASNÉ!!!! A krutopřísné!-) ------ Po shlédnutí třetí série mám stále stejný pocit: Je to absolutně dokonale technicky ztvárněno! A už zase tady je to šíleně dlouhé čekání na další řadu. :/ :D