Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (8)

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Pro čtenáře komiksů není smrt Wolverina (Hugh Jackman) žádnou novinkou. V různých komiksech byl zabit mnohokrát. Poprvé již v roce 1981, kdy jej Sentinel („Days of Future Past“) zasáhl energetickým výbojem. Jindy Wolverine obětoval svůj život při magickém rituálu nebo byl usmrcen Thanosem („Avengers“), který změnil jeho kostru na gumu a Wolverinovo tělo se zhroutilo. Za dalšími konci Wolverina stáli Beast, Storm či Magneto. Wolverine byl také roztržen Hulkem na dvě poloviny a takto ponechán více než 3 roky. Tento drobný incident však přežil.

Brutální Nikita

Brutální Nikita (1990)

Během úvodních titulků jeden ze členů gangu drží sekeru v pravé ruce a levou vláčí osobu. V následujícím záběru se ruce prohodí, sekeru drží v levé a osobu táhne pomocí pravé.

Tři dny Kondora

Tři dny Kondora (1975)

V čase 1:36:50, ve scéně, kdy Turner (Robert Redford) a Kathy (Faye Dunaway) procházejí dveřmi na vlakovém nádraží, má Turner zdvižený límec kabátu. Jakmile oba projdou dveřmi, límec již zdvižený nemá.

Vinnetou

Vinnetou (1963)

Když Apačové zaútočí na městečko a zajmou Old Shatterhanda (Lex Barker) s jeho přáteli, je dvakrát použit stejný okamžik, pouze nasnímaný z různých pohledů. Jedná se o chvíli, kdy se Sam Hawkens (Ralf Wolter) pere s bandity a na jednoho z nich naskočí.

Spider-Man

Spider-Man (2002)

Stejně jako v mnoha dalších filmech podle marvelovských komiksů, i zde si malou roli zahrál známý komiksový tvůrce a autor Spider-Mana Stan Lee. Ztvárnil jednoho z vyděšených přihlížejících ve scéně, kdy Green Goblin (Willem Dafoe) zaútočí na vedení společnosti Oscorp.

Reklama