Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted a Barney se připletou ke rvačce, a aby připadali holkám atraktivnější, předstírají, že se jí i zúčastnili... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marshall je totální magor! Absolutně mě sundal čoko pauzou a světelnými meči! Robin jen potvrdila, že je vážně lehká coura a Ted s Barnyem rozjeli slušnou hru na bitku. Konečně zas jeden dobrej díl, který by si člověk mohl pouštět častěji a stejně vždy pobaví... Marshalle, tohle je za Tebe! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Fight" (Bitka).Barneyho Stinsona a Teda Mosbyho zatiahne barman z ich obľúbeného podniku do bitky s partiou neznámych chlapíkov. Aj keď sa takmer vôbec do nej nezapoja, tak sa tvária ako najväčší siláci. Chcú tak zapôsobiť na Lily a predovšetkým na Robin. Avšak po čase sa odhalí pravda o ich bitkárskych (ne)schopnostiach. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné se stalo skutkem. Dvě za sebou. Čekal bych leccos, ale tohle fakt ne. Tvůrci nabrali v odepsané čtvrté sezóně jakousi zvláštní energii, a potom, co si dlouho hráli na vztahové poradenství, se vrátili k natáčení sitcomu. Desátá epizoda mě převelice bavila, a přestože se v ní vyskytl barman, kterého jsem nikdy neviděl, ale všichni se tvářili, že trpím Alzheimerem, hodnotím plnou palbou, protože Marshall. / Poučení: Morální převaha je moc fajn, ale ve rvačce se moc nepočítá. ()

Zajímavosti (4)

  • V této epizodě se v menší roli objeví Jorge Garcia, známý ze seriálu Ztraceni (od r. 2004). Jeho postava nadiktuje telefonní číslo 4 8 15 16 23 42, což je odkaz na zmíněný seriál, kde tato čísla hrají velkou roli. Při rozhovoru s Barneym (Neil Patrick Harris) také prohlašuje: "Byl jsem na tom ostrově celou věčnost." (Rimer545)

Reklama

Reklama