Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Pro mě nejlepší seriál, co jsem měl možnost za svůj život vidět. Perfektní herci, úžasná hudba, kamera a střih super, má to napětí, má to spád, má to zvraty, má to všechno. Je to jednoduše bomba. Přesto se však i tento seriál nevyvaruje pár zakolísání v některých sériích a někdy už hodně překombinovaných a málo uvěřitelných zvratů. Ve zkratce hodnocení jednotlivých sérií.... PRVNÍ SÉRIE = 100% opravdu luxusní první série, která má úplně všechno (super herecké výkony, napětí...) DRUHÁ SÉRIE = 90% TŘETÍ SÉRIE = 75% ČTVRTÁ SÉRIE = 85% Ačkoli můžete zaznamenat určitý pokles kvality, v celku jde o nejzdařilejší seriál, který byl docela rozumně a seriózně ukončen. Další natahování by mu neprospělo. Moje hodnocení je silně subjektivní, protože jsem byl na tomto seriálu závislý. Přiznávám se :-)))

Dr. House

Dr. House (2004)

Dr. House je jeden z nejlepších seriálů v poslední době. Celý seriál je postaven na neuvěřitelně protivném, ale vždy pravdomluvném Hugh Lauriem, který na nás valí vtip za vtipem, arogantní kecy, narážky atd. Dr. House je přesně ten seriál, který funguje na hraně, to znamená, že jedna skupina ho miluje a druhá ho nemůže ani vidět ani slyšet. Já patřím do skupiny, která ho miluje a hltá díl po díle. Jediné, co se dá vytknout jsou některé případy přitažené za vlasy. Na druhou stranu zase nic není nemožné a proto dám bez větších diskuzí 5 hvězdiček, všem doporučuju a mimochodem: český dabing je minimálně stejně tak dobrý jak originál. Všechna čest ;-)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

První díly poměrně těžce uchopitelné, ale pokud se prokoušete první sérií, tak pak už si užijete parádní sitcom s ujetými chytrolíny a krásnou Penny. Víc řečí je zbytečných. Díky stabilně vysoké kvalitě upravuji na maximum! :-)))

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Mám zhlédnuto 7 sérií, tak aktualizuji moje hodnocení. První tři série jsou úplně NEJ za 6 hvězdiček. Prostě bezkonkurenční humor. Ve 4. sérii už se pomaličku sem tam humor opakuje nebo jsou tam takový místa, který jsou už na můj vkus hodně přitažený za vlasy, ale i tak je to na pěkných 5 hvězdiček. No a začátek 5. série teda nezačal nejlépe, tam je to tak na 4 hvězičky, ale naštěstí od 8. dílu se HIMYM zase chytnul a začíná dostávat opět skvělý šmrnc z první série. Šestá a sedmá série je taky na 4 hvězdičky (místy umí překvapit).....Každopádně obecně jde o nejlepších komediální seriál vůbec. Herci jsou super, krásně se doplňují, každý má svůj typický humor. Pro mě osobně mnohonásobně lepší než Přátelé. Jestli existuje láska a závislost na seriálu, tak se týká mě a HIMYM. 10/10

Přežít!

Přežít! (2005)

Po dlouhé době se konečně tenhle skvělý survival seriál vyhoupl do červeného zbarvení a jak jinak, než ZASLOUŽENĚ! Tenhle seriál je totiž moje láska, je v něm vše, co miluju: napětí, drsná příroda, nebezpečí, boj o holý život, rozhovory se samotnými účastníky, ale hlavně kruté pro obyčejného člověka nepředstavitelné situace, kdy člověk musí přepnout z konzumního života na boj o holé přežití a je jedno jestli někde na Sahaře, nebo Aljašce či v Amazonském pralese plném jedovatých pavouků, hadů atd. Neexistuje pro mě jiná varianta než plný počet hvězdiček.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Z prvních tří dílů 1. série jsem měl poněkud rozporuplné pocity a měl jsem docela problém proniknout do děje, ale od skvělého 4. dílu jsem do toho spadl a tento seriál si zamiloval. Moje nadšení se přeneslo i do 2. série, kterou už mám celou za sebou a od 1. do 4. dílu je to famózní podívaná. 5. až 7. díl přináší sice stejně stylovou podívanou, ale co se děje týče, tak začíná malinko pokulhávat. To ale nic nemění na tom, že si mě tenhle seriál omotal kolem prstíku a já to s radostí přijímám. Ke všemu ta práce s kamerou a hudbou. Třeba 3. díl v druhé sérii má absolutně neuvěřitelný soundtrack. Pomalu jak od Hanse Zimmera. Ale jak už to u seriálů bývá, pokud si vás nezískají postavy, může být zpracování jakékoli. A tady se prostě sluší pochválit, že takřka amatérští herci předvádí výkony na hollywoodské úrovni a to bez debat. Trochu jim pomáhá i scénárista, který tasí nejpřirozenější scénář, který jsem kdy v seriálu viděl. Režisér namixoval koktejl ze sci-fi, hororu, dramatu, komedie i erotiky a já prosím další sérii. 90%

Věřte nevěřte

Věřte nevěřte (1997)

NEJLEPŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ a moje každotýdenní droga!!!! Na tomto seriálu jsem vyrůstal a nevynechal jsem jediný díl. Ať už to, co tam bylo sehráno a natočeno byla pravda nebo ne, tenhle pořad měl nápad, měl napětí, mrazivou atmosféru a perfektní moderátory. Jonathan Frakes úplně supeeer. Jeden z nejlepších seriálů pro mě osobně, ale především seriál, který ve mě probudil hororového ducha. Bez něj bych se možná nikdy na horory nedal, proto díky za něj!!! 10/10

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009)

Nejdřív jsem tomu nedával moc šancí, ale nakonec jsem si to dost oblíbil. Ty postavy jsou naprosto fantastický a každý dil si drží vysoko laťku jak v humoru, tak v kontextu celkového příběhu. Ano, možná to není na maximum, ale kašlu na to :)))

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Nevěřil bych, že mě dokáže seriál tak zasáhnout. Neskutečná bomba, napínavá jak sviňa, do konce nepředvídatelná a hlavně inteligentní. Nemá cenu tady všechno okecávat, tohle musí být viděno !!! PS: Famózní dabing, kupodivu... 100%

Stranger Things

Stranger Things (2016)

První série na maximum, vo to žádná. Druhá série trochu ztrácí (logicky), ale pokud by se podařilo udržet napětí i příběh alespoň na úrovni 2. série, tak by to měla být i v další sérii pořád pecka. Cením si hlavně nápadu natočit něco, co odkazuje na béčkové horory z 80. a 90. let. A to mě baví, navíc kvituju skvěle vybraný kolektiv herců.