Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Lovci stínů (2007)  *** 10.03.2010

Průměr - ale slušnej průměr :-))
     Nestyda (2008)  ** 24.02.2010

Nic moc. Standardní Hřebejk, standardní Macháček, standardní všechno. A navíc mi celej film strašně lezla na nervy hudba a písničky. A proč do toho tahali chudáka paní Hegerovou ?
     Po přečtení spalte (2008)  **** 24.02.2010

Výborná věc, nenudil jsem se ani chvilku. Všichni hrdinové - a to nejen hlavní, jsou skvělí - závěrečná diskuze dvou hlavounů z CIA je fakt hustá :-)
     Spojenec (2006)  *** 10.02.2010

Slušná kriminálka se slušnými herci režírovaná solidním režisérem - těsně pod 4 - nebo spíš lehce nad 3 :-).
     Smrt čeká všude (2008)  ***** 10.02.2010

Vynikající - naposledy mě takhle dostal Black Hawk Down. Herci skvělí, scénář v pořádku a režie - jeden nechápe, jak to může takhle dobře natočit ženská. Smekám !
     Leningrad (2007)  ** 09.02.2010

Závěrečných 10 min degradovalo jinak velice slušný film na směšnou americkou hovadinu. Hlavní hrdinka se vrací do Leningradu místo aby se zachránila se svým vyvoleným, který se pro ni s nasazením vlastního života vrátil z bezpečí. Však vězte, že se vrací na jistou smrt zachránit chlapce který umírá a nemůže ani chodit - střih - po 15 letech se vyvolený hlavní hrdinky setkává se zachráněným chlapcem a jdou si připít na hlavní hrdinku, která to zřejmě nepřežila - opona - fuj !
     Stupeň 7: Konec světa (2005)  * 09.02.2010

strašně směšná záležitost :-))))
     Únos vlaku 1 2 3 (2009)  **** 05.02.2010

Sice klasické ( Scotta, Washingtona a Travoltu bylo v těchto rolích vidět již několikrát ), přesto svižné a nenudící.
     Sherlock Holmes (2009)  *** 26.01.2010

pěkný, ale na můj vkus trochu užvaněný - scénář si k vysvětlení všech nadpřirozených záhad musí hloupě pomoct pětiminutovým závěrečným monologem, který má Holmes k hlavnímu padouchovi. Je to nudný a zkazí to jinak slušně rozjetou koncovku. Ale jinak fajn :-)
     Ostrov Dr. Moreau (1996)  ** 25.01.2010

Proboha proč ??? Zlatá klasika ....
     Spiknutí (2003)  ** 25.01.2010

Je to ptákovina. Scénář je pitomej, postavy se chovaj nesmyslně a Kilmer vypadá na kohokoliv, jen ne na profesionálního zabijáka.
     Šmankote, babičko, čaruj! (1998)  odpad! 04.01.2010

Ta pohádka je stejně dementní, jako její název.
     Replikant (2001)  odpad! 04.01.2010

To je blbina i na Van Damma.
     12 úkolů pro Asterixe (1976)   04.01.2010

Báječné - škoda, že už mi není 13, to jsem na Asterixe stával fronty ..........
     Avatar (2009)  ***** 29.12.2009

Komentář k filmu Avatar musí mít logicky dvě části. Ta první, designová, bude mluvit o tom, že ten film je ne na pět, ale na deset hvězdiček, protože se provedením absolutně vymyká všemu, co bylo kdy na plátně k vidění. Nikdy jsem si film neužil tak, jako Avatar ve 3D a nikdy jsem neobdivoval nikoho tak, jako Camerona za ztvoření téhle úžasné podívané. Ta druhá část, filmová, vychází pro Jamese bohužel tragicky. Nuda až k uzoufání, naprosto směšné a předvídatelné postavy ( panebože, moh by Ribisimu někdo napsat něco jinýho než roli zmatenýho hajzla ), 20 minutový naprosto zbytečný vojenský masakr a směšný závěr, který se dal předpovědět už po 15 minutách - dvakrát škoda, že Cameron neměl tuhle technologii k dispozici při natáčení Vetřelců, to by byl opravdu film století - takhle je to jen zručný návod pro ostatní filmaře jak na to.
     Octopus (2000)  odpad! 22.12.2009

Tohle snad nemůže ve 21 století nikdo myslet vážně
     Dračí války (2007)  odpad! 10.12.2009

hahaha - to snad Shim nemyslel vážně ..... kdyby se kouknul na pohádku Za humny je drak, tak by věděl, že drak potřebuje k lítání křídla - hadi nelítaj, blbče ....
     Lara Croft - Tomb Raider (2001)  * 08.12.2009

jakej je rozdíl mezi Larou Croft a Indianou Jonesem ? .... stejnej jako mezi Angelinou a H.Fordem - čtyři hvězdičky. Abych neurazil Simona Westa a spol. - film je řemeslně v pohodě.
     Pekelná ženská / Fúrie (2001)  **** 07.12.2009

Nejsem moc fanda amerických komedií, ale tohle mě bavilo - asi proto, že Jason Biggs nebyl za úplnýho debila, Jack Black se relativně držel zpátky ( na své zvyklosti ) a Amanda Peet byla skvělej castingovej tah.
     Riskni to s Polly (2004)  odpad! 07.12.2009

Nevím, kdo z těch dvou zoufalců v hlavních rolích je blbější herec, ale ve finále je to jedno, protože sledování téhle slátaniny je masochizmus nejvyššího formátu. Proboha, nemohl by Stillera někdo v nějakém klubu předávkovat ?
     Cable Guy (1996)  * 07.12.2009

uf ..... jako by nám nestačil Stiller herec
     Noc v muzeu (2006)  * 07.12.2009

Ten film je ubohej a zoufalej stejně, jako vkus američanů. Co se jim proboha na trotlech typu Stillera líbí ? A proč musí být v každé podobné teškařici rozvedený otec zoufale bojující o přízeň svého potomka ? Jediná sympatická postava v celým filmu je opice, která Stillera fackuje a dělá z něj pitomce. A nemusí se ani moc snažit ..... ( jedna hvězda za aportujícího T-Rexe - vtipný ..... )
     2012 (2009)  **** 17.11.2009

Ach jo...... je mi úplně jedno, jestli Emmerich Ameriku oslavuje nebo zesměšňuje, je mi jedno, jestli jsou jeho filmy sociálně spravedlivý nebo ne - proč jenom musí tím vším patosem a blábolama ( černoch zachrání stovky lidí za cenu nesmyslnýho ohrožení jich samých a všech ostatních ) včetně neuvěřitelnejch technickejch nesmyslů ( jestlipak Rolande víš, jak rychle letí pyroplastický mrak ? A jak rychle letí dvoumotorový vrtulový éro ? ) vždycky zku..... jinak super katastrofický filmy? Tak jinak ...... film se mi moc líbil, ale hlavní černošský hrdina se choval jak magor a Amanda Peet byla neskutečně flexibilní co se týče směrování své přízně - a to mi prostě lezlo na nervy. Tak :-)
     Křižník Potěmkin (1925)  ** 16.11.2009

Dobře, asi jsem neznaboh a nepochopil jsem to. Nejlepší film všech dob? Působivé a dechberoucí? Nevím jak někdo z dnešní generace ( kromě specialistů a znalců ) může pochopit a ocenit skoro 85 let starý film. Já to zjevně nedokážu, přesto: vždycky jsem žil v přesvědčení, že na filmu je minimálně stejně jako provedení důležitá myšlenka. A s prominutím musím konstatovat, že myšlenky vyjádřené tímto snímkem ( přes zřejmě nepopiratelné filmové kvality) jsou stejně zrůdné jako celý bolševismus. Ale znovu říkám, třeba jsem to nepochopil ......
     Michael Jackson's This Is It (2009)  ***** 13.11.2009

Michael byl z jiného světa - absolutně nebyl schopen akceptovat pravidla a postoje současné civilizace, nicméně, jak říkají sami hudebníci v tomhle dokumentu, muzikant to byl skvělej. A pokud by odehrál alespoň jeden z připravovaných koncertů, byla by to nepochybně událost desetiletí. Pokud vynecháme spekulace, že na plátně vidíme většinou Michaelova dvojníka a promineme mu drobné pěvecké nejistoty, je opravdu neuvěřitelné, jakou energii dokázala tahle vyhublá popkulturní ikona přenést na pódium, a to bylo v hledišti jen pár spolupracovníků. Co by se dělo v natřískané londýnské aréně se už nedovíme, ale byla by to nepochybně pecka.
     X-Men Origins: Wolverine (2009)  *** 26.10.2009

Ani tak špatný jak se tu píše, ani tak dobrý jak jsem doufal - tak ..... tak něco mezi. Ach jo !
     U2: Achtung Baby (1992)  ** 20.10.2009

Asi nejhorší turné U2. Živě se to fakt nedalo.
     Hanebný pancharti (2009)  ***** 19.10.2009

Uf to je úleva ! Díky Quentine, dal sis pauzu, ale jsi zpátky tam, kam patříš.
     Trhni si! (2006)  odpad! 19.10.2009

Paris Hilton je horší než Pokémoni. Fujtajbl.
     Pokémon 3 (2000)  odpad! 19.10.2009

nemůžu komentovat, zvracím ........
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah