Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení režiséři (10)

Miloš Forman

Forman je skvělý, jeho filmy jsou skvělé. Jediný český režisér, který si opravdu získal moje srdce. A to hlavně za Amadea.

Cameron Duncan

"Ať ti na ramenou vždy sedí anděl, Camerone a my nikdy nezapomeneme, jak moc, jsi nás inspiroval." Ni víc k němu říci nemohu.

Steven Spielberg

Ta¨k, co psát k Spielbergovi, že :). Je to prostě formát a jeho filmy jsou vždy úžasné. Jediné, co bych mu vyčetla, by byly asi Čelisti, ale tím zbytkem se kritika maže.

Stanley Kubrick

Pane Kubriku, mít tak stroj času a potkat vás na ulici, tak vám líbu boty. To, co jste pro film a diváky udělal, to už těžko někdo překoná.

Robert Zemeckis

K Robertovi jsem se dostala trocu zvláštně. Nikdy jsem totiž moc neřešila režiséry, ale měla jsem kvanta oblíbených filmů. A pak jsem k mému překvapení zjistila, že polovinu z nich natočil právě Zemeckis. To přece nemohla být náhoda! Tak teď se snažím svoje chyby napravit a všímám si jména režisérů mnohem víc, než předtím. A nejlepší filmy? Návrat do budoucnosti, Trosečník, Forrest Gump, Beowulf... No, co film, to kvalita.

Quentin Tarantino

Geniální šílenec, jak jinak. Ale ještěže ho tu máme, jinak bych přišla o jeden z mých nejoblíbenějších filmů (Pulp fiction).