Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (42)

plakát

Jmenuji se Khan (2010) odpad!

Jste škodolibí? Je vám jedno na co se díváte? Nezáleží vám na dabingu? Jděte do toho! Máte rádi Forresta? Máte rádi filmy? Máte rádi sami sebe? Utíkejte! Pokud vím, tak sem ještě nedala žádnýmu filmu hodnocení odpad! Tenhle si ho zaslouží. Už jen proto, že mě tady nikdo svým hodnocením nevaroval...

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Gangsterky ani mafiánský filmy mě neberou, ale tenhle film sem si vychutnala. Sean Penn výbornej, retro styl a vůbec, prostě sem se bavila a na chvíli vypnula. Jo a ještě jedna hvězda navíc za to, že takovýhle týpci u policie existovali a snad ještě existujou ;)

plakát

Méďa (2012) 

Mevídek Pú by ve třiceti možná vypadal stejně jako Méďa. Mám ráda komedie. Především ty, který neurážej. Taky proto ★★★★★.

plakát

Láska je láska (2012) 

Hezkej, milej filmík, kterej mi nebude dělat problém, když ho uvidím ještě jednou, dvakrát. Pět hvězdiček taky proto, že jsem nic nečekala a dostala dvě příjemně strávený hodiny.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Ten film je o mně. I když nejsem krásná modrooká blondýna. Ten film je o mým útěku do světa fantazie. I když já utíkám jinam než Baby. Ten film je o bolesti, která je tak strašná, že musíte zažít ještě větší, aby vás ta původní nezabila. Divím se nízkým hodnocením, ale to bude asi tím, že jsem neměla žádný očekávání. O to větší překvapení, že někdo dokázal zachytit myšlení zoufalce, kterýmu nezbejvá nic než fantazie a naděje.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Copak můžu dát míň než 10*? To nejde. Když se někomu podaří sepsat (vypsat, napsat, vyjádřit) ideální vztah matka - dcera, dcera - matka, nemůžu jinak! Lorelai, jsi nejlepší matka, jakou si dcera může přát. Tak strašně Rory závidím! Rory, máma si nemůže přát víc inteligentní, empatickou a láskyplnou dceru! Tolik mi, jako mámě chybíš! Čekám na vás obě každej tejden, jedno kde vás dvě, zrovna vysílaj. Když se my tři sejdem, tak to vždycky stojí za to.

plakát

Polda z Marsu (2008) (seriál) 

V záplavě přiblblých cz seriálů, je to něco, na co se v tv dá aspoň dívat. A atmosféra sedmdesátek tam trochu je, tak proč ne.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Mentalista není Dexter. Proč je ale nemilovat oba? Klidně se mi s nimi do obýváku vejde i Monk, Holmes a když na to přijde, pozvu i Kůstku a slečnu Marplovou. Tomu říkám mejdan! Teď už musím jít. Pan Poirot si prosí nalít ten svůj odporný likér...

plakát

Gangy očima Rosse Kempa (2006) (seriál) 

Dávám čtyři hvězdičky, protože některým scénám nevěřím. Ale jen některým...

plakát

Trust (2010) 

5 hvězdiček. Možná k tomu někdy napíšu mnohem víc, v tuhle chvíli ale nemůžu jinak, než se ubrečet k spánku.