Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Váhal jsem mezi 4* a 5* .. Je to méně rodinné, trošičku utahanější a hodně citově vypjaté, ale přesto je to skvělá podívaná s parádně zvládnutou animací!

plakát

Kurýr (2002) 

Svižná a odpočinková podívaná..

plakát

Podfukáři (2013) 

Přesvědčivé výkony, zajímavé nápady, strhující show, u mě to prostě fungovalo! Partička kouzelníků si vykouzlila krásných 5* nebo je to jen další trik? =)

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Příběh není žádný boom, velká inspirace u Batmana, ale má spád a pořád se něco děje .. Co seriálu nemohu odpustit je hlavní hrdina, bohužel tady tvůrci selhali, v některých pasážích to pak působí jako velká komedie (hlavně v posledních dílech 1. serie) a ne akční film. Jeho laciné postoje a "drsné obličeje" mě spíš baví, než děsí. Škoda jen, že když jsem koukal na pilot, čekal jsem od toho maličko víc. Celkově 6/10

plakát

TPB AFK - Příběh the pirate bay (2013) 

Ironií je, že nebýt TPB a podobných, tak Hollywood dnes není tam kde je .. Celé to je pouze odrazem společnosti a lidí kteří se snaží "demokraticky" prosadit, že ta jejich pravda je přece jenom víc pravdivá .. Dovolím si v tomto případě nehodnotit film nýbrž statečnost a odhodlání hlavních postav .. Nezáleží na tom jestli to co zastávájí je správné, důležité je, že něco zastávájí a dokáží to neústupně hájit i před Goliášem .. Kloubouk dolů

plakát

Atlas mraků (2012) 

Nikdo nemůže filmu odepřít výborné, takřka geniální zpracování .. Stejně tak já nemohu tvůrcům prominout jistou míru utopie .. Jako celek to nepochybně dává smysl a záměr (čili společné vědomí, reinkarnace, atp.) alespoň u mě zafungoval. Pokud se ale zaměřím na jednotlivé příběhy jako samostatné celky, už myšlena pokulhává a v podstatě to nechápu, třeba u příběhu z budoucnosti, byl brutální rasový podtext, narážející na holokaust a řízené (účelové) vyhlazování, jenže takhle to na mě v příběhu vůbec nepůsobilo .. Každopádně už před projekcí jsem věděl do čehu jdu a co od Altlasu čekat a přesně to jsem dostal, proto mi mírné zklamání z "vyvrocholení" každého z příběhu ani moc nevadilo ..

plakát

Vrchní, prchni! (1980) 

Český klenot, krásná hudba a zábavný příběh umocněný perfektním výkonem v hlavní roli ..