Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Everwood

Everwood (2002)

Když se po 16 letech od vysílání Everwoodu na českých obrazovkách rozhodnete, že je čas podívat se na všechny čtyři série znovu. Když si po 16 letech potvrdíte, že je to z nějakého záhadného důvodu stále jedna z vašich největších a absolutních srdcovek. Miluji Everwood a všechno to, co mi přináší do duše.

Tohle jsme my

Tohle jsme my (2016)

Nemyslela jsem, že budu ještě někdy měnit top desítku mých all time oblíbených seriálů. But here we go.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Viz 'novoten'. Kardiologická záležitost. Doslova.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Měla jsem to 'štěstí', že jsem Breaking Bad začala sledovat až po odvysílání finálové epizody a mohla jsem si tak vychutnat nejlepší seriálový nonstop maraton mého dosavadního života. Tleskám, smekám, pláču, křičím. Bravo.

Mildred Pierceová

Mildred Pierceová (2011)

Mildred Pierce jsem zhltla na dva nádechy, ale rozdýchávat ji budu zřejmě ještě hodně dlouho. Tradičně excelentní výkon Kate Winslet oceněný zaslouženou Emmy geniálně doplňují Morgan Turner a hlavně Evan Rachel Wood v roli Vedy, která zahrála svůj part tak přesvědčivě, že bych jí tím nádherným krkem nejradši kroutila ještě o chvilku déle. Pro mě se tato minisérie stala naprosto pohlcující právě díky dějové linii matka - dcera, kterou jsem nikdy a nikde jinde neviděla zpracovanou (po všech stránkách) lépe než v MP. 100%.

Olive Kitteridgeová

Olive Kitteridgeová (2014)

Baví mě, jak se k těm nejlepším věcem dostávám úplnou náhodou. Několik posledních dní jsem se věnovala filmografii Zoe Kazan a narazila jsem na tenhle poklad. Po mojí nejmilovanější Mildred Pierce je tady HBO Miniseries s další ženou v hlavní roli. Olive Kitteridge. Navenek zlá, cynická a bezcitná, uvnitř milující, citlivá a empatická. Přesně jako já, haha. S dost velkou pravděpodobností jsem téhle minisérii propadla právě proto..ale ne. Je to prostě 'objektivně' zcela výjimečné dílo, které vzalo mých seriálových TOP 10 útokem. “She didn't like to be alone. Even more, she didn't like being with people.”