Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (54)

plakát

Konvoj (2016) 

Když se člověk odprostí od trochu nelogické zápletky, tak dostane skvělý film se spoustou neokoukaných herců, kteří hraji výborně, dostane skvělé neamerické prostředí, nedostane ani jednoho černocha, asiata, hispánce, gaye a ani dokonce žádnou lesbu. Zkrátka dostane klasický neideologický film. A to dnes na 4 hvězdy stačí.

plakát

Watcher (2022) 

Co dnes stačí, aby se natočil ze 100x obehraného tématu dobrý film : netlačit do filmu násilím lesby, gaye a jiné gender hovadiny, vyvarovat se miliónům záběru do mobilů, PC, notebooků a cpát tam všemožné sociální sítě (pár záběrů do mobilu tady bylo, ale bylo to v únosné míře), natočit to jinde než v USA, tamnější prostředí už všichni dobře známe, takže Rumunsko bylo vynikající osvěžení, které udělalo skvělou atmosféru, obsadit nadané a ne tak okoukané herce. No a dobrý film je na světě.

plakát

Hrdina (2002) odpad!

Mám rád asijské kung-fu filmy. Jsem zvyklý, že tam sem tam někdo skočí a letí 10 metrů, ale tohle byl infantilní úlet. Jako by Superman zabloudil někde na výstavě barevného umění. Snaha o umělecké dílo tu určitě byla, ale tohle umění mě fakt naposled bralo, když jsem koukal na Šmouly a Toma a Jerryho. Málokdy film nedokoukám, tady se to povedlo. Vydržel jsem hodinu.

plakát

Furioza (2020) 

To už dnes amíci nenatočí. Film bez leseb, černochů, asiatů, gayů, bez stupidity, dialogů pro retardované, bez happy endu. Před 20 lety by to na 5 hvězd nebylo, ale dnes, kdy dobrý film aby člověk pohledal dávám plno, protože toho co jsem psal na začátku jsem již překrmen a tohle byl slušný proplach.

plakát

Stillwater (2021) 

Nacpat Trumpa, araby, černochy, lesby a modlitby do jednoho filmu a podtrhnout to náhodným výběrem herců někde z ulice (krom Damona samozřejmě), to umí dnes amíci dokonale. Je to škoda, ubírá to filmu min. jednu hvězdu. Ale chápu, ze zase jednu přidává k útoku na Oscary. Ameriko probuď se!!!!

plakát

Cry Macho (2021) 

Možná průhledné, možná naivní, možná nereálně, ale krásné. Když srovnám Cry Macha a Mizernou jízdu, kterou jsem nedávno nedokoukal, tak je to jako nebe a dudy. Cry Macho je pomalu plynoucí krásný film, Mizerná jízda je vypatlaná nudná sračka.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Po zvukové stránce jeden z nejlepších filmů co jsem doma na kině v 5.1 viděl. Dějově to taky ujde a hlavně postava Kano (Kejno, po tom ti je lejno) je velice povedená a z těch jeho hlášek jsem uchc...l.

plakát

Volání netvora: Příběh života (2016) 

Čtu tady : Fantasy, malý kluk uniká do světa netvorů a pohádek. Super říkám si. Pustím to manželce, dětem a prababi. Výsledek : manželka se se mnou nebaví, prý to byl naschvál, protože dobře vím, jaké filmy nesnáší, děcka jsem myslel, že přestaly nadobro mluvit a prababí řekla, že už raději nemám nikdy nic pouštět. A co na film já? Kokotina první kategorie. Nevím proč ve filmu, kde klukovi umírá mamka mu to musí nějak nesmyslně a debilně vysvětlovat nějaký netvor. Fakt zbytečný film o totální zpatlanina smutného příběhu a netvora z pohádky.

plakát

Život (2017) 

Bez zbytečných keců, bez zbytečného filozofování, bez vymýšlení co nejpropletenějšího a nejúchylnějšího děje. Prostě klasická likvidačka ala Vetřelec. Konečně povedené sci-fi po těch trapárnách a rádoby trháků posledních let.