Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (32)

Věřte nevěřte

Věřte nevěřte (1997) (seriál)

Stávalo se, že po vysílání volali do televize lidé, kteří tvrdili, že daný příběh, označený jako smyšlený, se jim skutečně stal.

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

V závěru filmu se Batman (Christian Bale) chystá zaháknout bombu za svůj létající stroj a na časomíře je vidět, že do výbuchu zbývají přibližně 2 minuty. Poté však Batman stihne Gordonovi (Gary Oldman) prozradit svou identitu, líbat se s Catwoman (Anne Hathaway) a dostat bombu za její 10kilometrový dosah, na což měl přibližně minutu. Na překonání vzdálenosti by potřeboval letět přibližně rychlostí 600 km/h, které však zcela určitě nedosáhl.

Vrchní, prchni!

Vrchní, prchni! (1980)

Když odchází těhotná prodavačka Věra (Eliška Balzerová) z knihkupectví Dalibora Vrány (Josef Abrhám) na mateřskou dovolenou, je u vypínače v kamrlíku zapojen kabel ve spodní části dvojzásuvky. Když vzápětí Vrána přijme Libuši Douchovou (Zuzana Fišerová), je kabel zapojen v horní části.

Vrchní, prchni!

Vrchní, prchni! (1980)

Ve scéně, kdy se má Vrána (Josef Abrhám) vyfotit s hosty na svatbě, stojí v poslední řadě zleva nejprve mladší muž, poté starší. V dalším záběru jsou naopak a mladší nemá sako. Na fotografii jsou v původním pořadí a mladší muž má kravatu, kterou předtím neměl. Postavy mají navíc na fotografii jiný výraz, než při stisku spouště.

Vrchní, prchni!

Vrchní, prchni! (1980)

Vrána (Josef Abrhám) jako falešný vrchní inkasuje v restauraci "U Dvou koček". Zákazník mu podává pětistovku, načež mu Vrána říká, že si jde rozměnit. Venku se pak diví, že dostal 500 korun za jedno pivo. Host mu však neřekl, za co platí.

Predátor

Predátor (1987)

Shane Black nenáviděl brýle, které musel jako Hawkins nosit. Původně chtěl balistické brýle, které nosí vojáci, ale režisér trval na tom, aby vypadal co nejvíc "divně".

Predátor

Predátor (1987)

Jeden ze zvuků, které jsou slyšet v predátorově termovizi, je prásknutí bičem.

The Eleventh Hour

The Eleventh Hour (2008)

Ve scéně, kdy Rachel (Jennifer Klekas) zabije falešného doktora, který již zmáčkl spoušť, jež měla způsobit výbuch její hlavy, by teoreticky po doktorově smrti a následném uvolnění svalů mělo dojít k explozi.

Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man (2012)

Závěrečnými titulky snímek nekončí, následuje ještě dodatečná krátká scéna.

Machři 2

Machři 2 (2013)

Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho.

Přežili jsme Ardeny

Přežili jsme Ardeny (2003)

Na fotografii, kterou ve filmu nosí Deacon (Corbin Allred) stále při sobě, je babička herce Corbina Allreda. Je to fotografie, kterou u sebe nosil Allredův dědeček během druhé světové války.

Reklama