Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (125)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Válka lidí s obřími monstry z oceánu .. Kdo chce efekty, tady se mu jich dostane do sytosti.. Kdo chce neco jineho, nechť čeká akční sci-fi průměr.. Imho samozřejmě ;)

plakát

The Loved Ones (2009) 

6,5/10 Příběh o trhlé Barbíně a jejím tatínkovi - tak to dopadá, když chcete dát dítěti všechno, co si přeje. Pár povedených sekvencí tu je, ale jako celek nic moc.

plakát

Na prahu temnot (1987) 

Viděňo v originálním znění, atmosféra nádherná, dobrá hudba a dobří herci. Nejlepší je scéna v baru a killing místních štamgastů a malý upírek když honí tu holčičku na slunci :€

plakát

Heartless (2009) 

Skvělý film! Veliké překvapení. Až do poslední chvíle jsem netušila, co se z Heartless vyklube. Absolutně nepředvídatelný scénář. Skvělé. Konec mě vyloženě rozsekal. Vyložit si ho může každý po svém :) Za mě hodnocení max.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Velice slabý průměrný film :( Akce se rozjede až po 30 ti minutách filmu. Nastupující scény s ničivými efekty vypadají draze a skvěle, ale celkový příběh na mě dojem neudělal. Dokážu si tuhle sci-fi podívanou představit o 300% lepší! Pro mě velké sklamání a Peter Berg neučaroval.

plakát

Kronika (2012) 

Filmy tohoto typu mám ráda. Dane DeHaan zahrál skvěle nasranou létající mumii :D Jo bylo to good!

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Neurazilo, nepřekvapilo, tož dobře to čistilo :) Za tři