Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Plytké, smysl nedávající dialogy plné otřepaných frází, totálně random a nesouvisející scény, neuvěřitelná a až komická snaha tvůrců se zavděčit fanouškům nejen dějem samotným, ale i návratem snad všech oblíbených starých postav, jejichž návrat rovněž postrádal jakéhokoliv smyslu. Celkově podle mého názoru příšerná slatanina, za níž dávám dvě hvězdičky alespoň díky dobrým efektům.

plakát

Mechanik zabiják: Vzkříšení (2016) 

Kdybych šel ve tři ráno na záchod, zapomněl si mobil a fakt se nudil, tak bych na zbytek toaletního papíru nehtem napsal lepší scénář.

plakát

Druhá šance (2014) 

Takhle silný film jsem už dlouho neviděl, možná ještě nikdy. Opravdu skvěle zpracované drama, ze kterého mě mrazilo od začátku do konce. A mrazí mě ještě teď, mnoho minut po jeho konci. Skvělá práce filmařů.

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Pokud se nechcete dívat na horor, u kterého budete celou dobu ječet hrůzou nebo skrývat hlavu v dlaních, je tohle to pravé. První polovinu filmu nesledujeme nic víc, než skypování a chatování bandy teenagerů a jednoho trolla. Od poloviny filmu se už začíná 'něco' dít. Říkám něco, protože si nejsem úplně jistý co. Pomalu nám odpadají účastníci skupinového videochatu, aniž by bylo úplně jasné proč. Dobré je, že film graduje a posledních pár minut už je téměř skvělý. Bohužel těch posledních pár minut nedokáže napravit dojem z celého toho nudného rozjezdu. Námět je ale velice zajímavý, stejně jako zpracování. Ten screen pohled se mi vážně líbil, dost netradiční. Takže za poslední minuty a hlavně poslední jednu minutu, zajímavé zpracování a sympatickou hlavní hrdinku dávám 3 hvězdičky.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Dobrý fantasy seriál, který ale začíná být postupem času na jedno brdo. Typická ukázka seriálu, kterému tolik sérií nesvědčí.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Jeden z mých absolutně nejoblíbenějších filmů, který má dá se říct provázel celé dětství, protože jsem si ho pouštěl stále dokola. Srdcovka, nevím, co dodat. Skvělý film, výborní herci, parádně zahrané. Pět hvězdiček zaslouženě.

plakát

Odnikud někam (2010) 

Film, u kterého se budete nudit, pokud nejste ochotni se do něj opravdu ponořit. Nedoporučuji, pokud hledáte nějaký film spíše na odreagování. Mi se to s tím ponořením povedlo tak napůl a asi až tak ve druhé třetině filmu. Líbily se mi dialogy a evidentní improvizace herců, ale kdyby byla stopáž filmu o půl hodiny kratší, pořád byste o nic nepřišli.

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Skvělé fantasy se skvělým námětem. Nemám moc co dodat, Inkoustové srdce mě chytilo a nepustilo.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Větší blbost jsem sice snad ještě neviděl, ale opravdu jsem se smál. Pokud hledáte bláznivou komedii, u které nebudete muset nad ničím přemýšlet, a americké filmy se Sandlerem už se vám přejedly, tohle je to pravé ořechové.

plakát

Rocky III (1982) 

Stallonovi se peníze z Rockyho tak zalíbily, že chtěl mít mermomocí pokračování. Ale bohužel, už to není ono.