Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Rocky III je podle mého dost podhodnocený film. Rocky dostal parádního soupeře v podání Mr. T, který ho nechá sáhnout si až na úplné dno. V tomto díle sledujeme Rockyho, kterého otupěla sláva a bohatství, zlenivěl a usnul na vavřínech. I tentokrát se vrací Apollo Creed ale už jako trenér a přítel. Tato obrátka o 180 stupňů v jejich vzájemném vztahu se může někomu zdát jako tisíckrát ohrané klišé, nicméně to do filmu samotného vneslo čerstvý vzduch a jenom mu to prospělo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, pri celej sérii o Rockym proste nie je o čom! Aj keď je pravda, že dramatická línia, charakterové postavy a pekný príbeh popri ustúpili do úzadia, stále je sa na čo pozerať. Aj keď síce ide o klasickú schému bojových filmov, najprv prehra, trošku tréning a zázračná výhra, mňa to proste dostalo. 70%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Videoherny, vzteklý pan Téčko bez pokory a zlatých řetězů, ztráta přítele i motivace, zbavení se pochyb a návrat na vrchol s pohledem tygra, co stěží dodělal základku. Styl, kterým Balboa zaplul do osmdesátek, se k němu hodí víc než to rádoby existenciální bloudění špinavými ulicemi nabalené na jednoduchý příběh. Bohatě stačí jen ta osvobozující trivialita. Navíc vše doplněno o homoerotické prvky při společných trénincích Hřebce a jeho Apollóna (potem lesklá těla nalepená těsně na sebe, zpomalené detaily na svalnatá stehna, dovádění ve šplouchajícím přílivu a jako vrchol intimity půjčování si trenek). Bylo jasné, že kdo mu na Creeda v budoucnu šáhne, se zlou se potáže.. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Takto sa mi to paci! Pokial druhy diel este mohol tazit z uspechu preveho a bol mu velmi podobny, treti by len s nastavovanou kasou neuspel. A veru sa o to ani nesnazi. Treti diel je vytalny, s mnozstvom necakanych a zaujimavych udalosti, a znova ma tu iskru a napatie ako prvy film (hlavne zaverecny suboj je pre mna najlepsi zo vsetkych dielov). Ked rocky po druhy krat ziskal svoj titul, doslova som to s nim prezil. Tomu sa vravi poctivo budovana atmosfera. A naozaj velmi vtipna a trefna zaverecna scena.....(10/10) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Oproti skvělé jedničce a ucházející dvojce krok o několik stupňů níž. Necharismatický soupeř, neobjasněné přátelství Apolla a Rockyho a málo překvapivého. Nedostatečně odlišné od předchozích dílů, ale zároveň si to neudrželo jejich styl. Stallone tu jako by hrál někoho úplně jiného a mně se stýská po tom hloupém a neohrabaném hromotlukovi. Rocky je najednou podivně nepříjemný. Velmi chabé pokračování. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Z celej tejto série, finálový zápas v tomto filme, je jediný, ktorý zobrazuje celý zápas bez toho, aby preskočil do neskorších kôl. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama