Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Happy Feet (2006) odpad!

Utrpení od začátku do konce...To nemohli ani myslet vážně!

plakát

Uzavřený případ (2005) (seriál) 

Tak nepříjemnou a nesympatickou hlavní hrdinku jsem už dlouho nezažila...

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Dívala jsem se na to jako puberťačka, strašně mě to bralo, s odstupem času mi to však přijde nudné. V každém dílu stejný scénář-holky napadne tajemný démon, podle knihy zjistí o koho jde, buď jednu z nich unese nebo v horším případě zabije, na scénu nastoupí Leo,zraněnou či mrtvou vyléčí,holky udělají lektvar,odříkají kouzlo a démona zabijí. Tak to jde všech 8 řad..Potěšili mě vyhozením Shannen, nějak mi tam neseděla a pár řad jsem tento seriál milovala kvůli Julianovi, to je tak sexy chlap! Jakmile ho zničili, zprotivil se mi seriál už úplně, poslední řady stály za prd,už to bylo přehnané a o ničem. 3 hvězdy ze soucitu.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

10 hvězd!!!! Velká láska letí světem, já mám pihu pod varletem!

plakát

Klub sráčů (2000) 

Film, který jsem viděla zatím ze všech filmů nejvíckrát. Poprvé ve 12ti(?) letech, poté snad každý rok minimálně dvakrát a není dne, kdy si na něj nevzpomenu....To už asi možná přeháním, ale nechápu, co všechny nutí dávat tomu odpad? Že by klasická česká povaha, kdy se nezasmějeme ničemu a vše hodnotíme jen negativně a urážlivě? Ano, je to nechutné, je to blbé, trapné a odstrašující, ale přesto...tomuhle se MUSÍTE zasmát a jestli ne, tak jste z filmu buď viděli jen 10 minut nebo jste tak znechucení životem, že se nesmějete už vůbec ničemu. A když už ti 40ti letí herci si ze sebe udělali srandu a chudák hlavní hrdinka byla přeslečená za nadrženého puberťáka....No prostě pro mě osobní komedie, která byla je a bude mou nejoblíbenější, jak díky ději, hláškám a hercům, tak hlavně díky skvělé hudbě. "Pane a paní Petrsonovi, dáte mi chleba s marmeládou?"

plakát

Nine Dead (2010) 

OPRAVDU???? Asi od 15 minuty jsem si přála, aby tu blbou krávu odstřelil, nejlépe jako první, a ono to nakonec dopadne takhle?! Perfektní začátek i střed, ale tak dementní konec jsem dlouho neviděla. Chtěla jsem dát 5*, díky konci mám chuť spíše na odpad. Takže za mě 3*.A mimochodem, M.J. Hart se stala mou nejvíc neoblíbenou herečkou!

plakát

Laid to Rest (2009) odpad!

A tohle bylo prosím co? Začátek slibný, vypadalo to na hezký průměrný slasher, ALE...do pěti minut nastoupila naprostá dementnost. Hrdinky se ujme sympatický postarší chlapík, naberou ještě počítačového génia a co? Vrací se tam, odkud hlavní hrdinka vylezla jen proto, že si ona prostě musí vzpomenout a je jim uplně šumák, že mají vraha za prdelí. Pak se rozdělí, mají k dispozici dvě! auta a oni zůstanou tři metry od vraha. A pak se ta kráva diví, když ji chytne a piští jak střelená. A víte vy co? Dobře jí tak! Přála jsem ji od 10 minuty filmu, aby ji podřezal ten její krk a doufala, že sympaťák o holi to přežije. Nehledě na to, že měli asi milion možností, jak si zavolat pomoc, nebo si pro ni rovnou přijet, ale oni ne, oni nahánějí vraha, pak si jedou do krámu koupit baterky, mihne se tam neohrožený prodavač s brokovnicí, ale místo toho,aby zastřelil toho pošuka, samozřejmě si ustřelí hlavu..Poté přijedou dva blbouni, co se chtějí opít, z jednoho se stane romantický zachránce, co slečinku odveze do bezpečí poté, co ho ona zabije..počkat, vlastně ne, ona udělá tak akorát velké ho***, chlápek si prostě musí dat tu svou přiblblou masku a tím se zlikviduje sám. Hrdinka poté napíše na papír vzkaz policistům, kteří se samozřejmě objeví až po té, co jsou všichni na maděru a sama si odjede neznámo kam. Jo a vzpomněla jsem, že slečna je děvka, co jede v kokainu, ale na nic si jaksi nemůže vzpomenout?! A poslední vtip na závěr - vrah jedním nožíkem odřezává obětem kusy obličeje, ale když chce podřezat krk, tak mu to nějak drhne...Debilita všech debilit!

plakát

Evidence (2012) odpad!

To vám byla ale taková debilovina! Nesympatičtí herci, stupidní dialogy, roztřesená kamera a ten konec měl jako znamenat co? Potenciál to mělo, ale je totálně zabitý. A ta gorila mě jako měla vyděsit? Velmi, velmi to připomínalo Záhadu Blair Witch, ale tohle jí nesahá ani po kotníky. Uřvané ženské, kterým měli utrhnout hlavu už na začátku, samozřejmě natáčí úplně všechno a všude, takže půlku filmu vidíte výpadky kamery a šmouhovaté okolí. Z lesa se vběhne do domu, z domu do areálu, odtud na pustinu...kde to bylo, v cirkuse?! Ke konci tam už pobíhají všichni, živí, mrtví, zvířata a aby to bylo ještě víc in, tak se na konci nedozvíme nic. Odpad, odpad, opad!!

plakát

Urban Explorer (2011) 

Opravdu velké zklamání. Nejspíš si začnu poctivě číst spoilery, protože v dnešní době jít do filmu, o kterém si předtím nic nezjistím, docela na nic. Začátek byl fajn, když průvodce začal mluvit o nacistických pokusech a zmutovaných exeplářích, zaplesala jsem, že to bude krásná naháněčka, něco ve stylu Bunkr smrti, ale bohužel jsem se spletla. Zase jedno z dalších "když si magor hraje s lidmi". Je to velká škoda, potencionál to mělo velký, bohužel vzatý za špatný konec. Odpad dávám jen nejhorším případům, takže za mě jedna hvězda za slibný začátek.

plakát

The Divide (2011) 

Mám z toho filmu depresi. Opravdu. SPOILER! Dokonce jsem to té krávě na konci přála, od začátku jsem sympatizovala s majitelem bunkru a to, že ho tam na konci sprostě nechala...pche!KONEC. Opravdu je velká škoda, že nevyužili námět týkající se konce světa. ALespoň menší nástin toho, co se vlastně stalo, plus k čemu vlastě potřebovali tu malou? Nový druh? Stopáž mi přišla ok, herci už tak ne. "Hlavní" hrdinka je nesympatická,nepříjemná a prostě divná, starší blondýna-opravdu chudák,ale kdo by se jí divil, když se jí stalo,co se stalo..Dva bratři-jako Jekyll a Hyde, jeden lidský, druhý naprosté hovado(pardon).Můj hrdina byl a je majitel bunkru,chudák,kdyby věděl,co za lidi se mu tam vecpalo,nejspíš by pořádně ty dveře zavřel. Být jím,tak jim nedám ani ty fazole a nechám je pochcípat. Tak blbá parta lidí snad nemůže ani existovat. Dalo se jen očekávat, že se všichni zblázní a začnou se chovat jako naprosté prasata. Mám z toho filmu fakt stísněný pocit a to se mi už dlouho nestalo. Nejspíš je to tím, že filmu vládla pomalá a depresivní hudba, která prostě veselé myšlenky nedovoluje. Jako sonda do zvířecího chování a pudů člověka je to fajn, ale pořád jsem čekala "něco", co to rozbije a ukáže nám, co se děje venku.I když..možná by to nebylo tak ponorkové a tím i geniální. Jsem na vážkách. Jsem zhnusená vším, co sem právě viděla, na druhou stranu na to nemůžu přestat myslet. A tak to u dobrých filmů nejspíš má být.