Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Konzultant (2013) 

Jak moc je to vážný.Je to sakra vážný. Je to desetkrát vážnější než vážný. Vážně si to nedokážeš představit jak moc je to vážný vážený. S filmem je to fakt vážný a s tímto je to úplně nejvážnější. Zlatej herec Ben Afleck se svý jedním vobličejem Místo Fassbendera měl raději obsadit Bendera z Futuramy a vůbec snad kromě Pitta je to fakt hrůza. Mezi herci nefunguje vůbec nic a obzvlášť antierotický začátek kdy plechová huba líže kundun naivní padesátce. Vážný příběh,vážný kecy,vážný herci a celej vážně posranej film se utopil v tom nákláďáku ve kterym vezli ten koks. Možná kdyby ten koks při natáčení vyšňupali, kdo ví .....? Jediný čemu jsem věřil, že to auto je opravdu plný hoven a za to ta jedna hvězda za speciální efekty.

plakát

Souboj národů (2014) (pořad) odpad!

Souboj narodu a laska, sex??? Scenarista by zaslouzil narvat venusiny kulicky omotane ostnatym dratem do ritii!!!!! Tak asi tak. Jdu si pustit porno s plejtvakama a karetama ktery natocili lachtani pod nazvem Souboj moří!!!

plakát

Děti kukuřice (2009) (TV film) odpad!

Příběh mariňáka kterej prožil tři roky v pekelný džungli a pak zabloudil v kukuřici.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Mohli jsme postavit nový Krypton na této špíně ( no na této špíně pravděpodobně taky ne), ale mohli jste natočit něco jiného s takovými super schopnostmi. Udělat z toho balet v Národním divadle s Harapesem a na konci strhnout oponu, pak ho podpálit a znovu postavit a hlavně aby to bylo delší než Jakobín by taky nebylo od věci.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Dokonalé!!!! Dívat se na opravdový život v televizi. Není nic většího co vás nakopne a inspiruje než osudova zamilovanost a není nic horšího než co vás dostane do kolen,Láska ta opravdova a nenaplněná. Děti,ponižující stáří :) ,kritika čistého rozumu a ztráta entuziasmu . Prostě jen procházíme a já si prošel všechny tři díly co začaly před soumrakem o končily za úsvitu i když to bylo Před půlnocí. Na procházení!

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Když dva dělají to samé není to to samé ale když jeden děla dokola to samé je to to samé jako by dělali oba dva to samé. A stále více a více politické agitky s vlezdoprdelkovstvim už opravdu nudí. Nemůžete pořad střílet prakem a musketama tisíce let v době nukleárních zbrani clovece! Kdysi jsem se smál pak jsem se smát přestal. Co z toho vyvodit? Bud nemám vkus a nebo jsem komunista?

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) odpad!

Kašlu vám na vaše potěšení,ale mám dojem,že se tady ve všem vyznáte.Především mi řeknětě,jak to,že tady mluvíme? Přece jsme mrtví a přitom mluvíme,ani se nehýbem...Co je to za kejkle? Kdybyste si přáli mohl by vám to líp než já vysvětlit Platon Baruch Immanuel ČeSeFedovič. Je to náš domácí zdejší filosof a učenec,ale tři měsíce tak hluboce spí,že ho už nikdo nevyburcuje ke kloudnému slovu.Jednou týdně zabručí pár slov,která nemají a ni patu ani hlavu. Je to prosté,když jsme ještě žili,jsme chybně pokládali tamní smrt za smrt.Tělo tady ještě jednou ožívá,zbytky života se soustřeďují,ale jen ve vědomí,zkrátka život pokračuje jaksi ze setrvačnosti.Všechno je soustředěno kdesi ve vědomí a pokračuje to ještě dva až tři měsíce,někdy i půl roku po shlédnutí. Máme tady jednoho,který už skoro úplně zetlel,ale po šesti nedělích vždycky jěště nějaké slovo zabručí,je nasmyslné,to se ví,mluví o nějakém bobku:Bobek,bobek-ale i v tom je pořád nepatrná jiskřička života-ale páchnoucí,ale někomu to stačí když nemá čich.

plakát

Nevědomí (2013) 

Byl to efektivní team

plakát

Mama (2013) 

Mama,mama coming home a 100minutový klip Ozzyho Osbourna

plakát

Podfukáři (2013) 

Každý chce být vyvolený a je jen vyholený nebo vyhulený.Celé je to metafora bez jekékoliv" logické koherence" ale o to tady jde.Životy většiny prostoduchých lidí chovajících je jako zhovadilé stádo postrádají jakoukoliv logiku,každého zajímá jen kdo,s kým,proč a za kolik a nebo se dát do nějaké sekty Jehovyhonistů nebo si za pomoci přislizlého vyholeného asistenta výhodně vyhandlovat vohavnou deku za 10litrů to jsou taky kouzelníci postrádající logiku a kolik hovádek to sežere. Kdo čekal inteligentnější intelektuální pointu tak ji dostal mezi palcem a ukazováčkem z vnější strany dlaně přes rukavici a nesmí mít víc než jeden a půl dioptrie. Miluju všechny lidoopičky co mají velké srdíčko a umějí si ho strčit do prdelky voalá!!??!!??PR-Edward Bernays-tady to všechno začalo

Ovládací panel
10. nej uživatel Antigua a Barbuda
1 bod

Fanklub

(2)