Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (66)

plakát

Myši patří do nebe (2021) 

Začnu tím, že nechápu jak může mít 82% (16.10.2021). Dialogy slabé, scvrkly se jen na nějaké konstatování a přizvukování. Strašně ukňourané texty, furt si hrdinové na něco stěžují. Příběh špatný, někdy vyloženě chyběla vysvětlivka/motiv akce, děj nudný. V příběhu byla spousta nelogičností, až násilně (ne)navazujících prostředí a scén a co teprve nepoměr velikostí myši a lišky nesmyslný. (slovy lišáka Zrzka: "Jak říkal Tlamoun, lišky a myši to nejde dohromady." A rozhodně to nebyla sranda. S dětmi jsem viděl animáků spoustu české i zahraniční produkce, ale tento patří rozhodně k nejslabším. Animaci nehodnotím, v tom jsem nenáročný, nemám s ní problém, je to prostě jiné než pixarovky. Ale ty dialogy, ty dialogy .... Možná by někdo řekl že podruhé to vidět nemusí, tak já říkám že i to poprvé bych si nechal v tomto případě ujít. Nikdy jsem tak nelitoval vstupného jako zde. ;-)

plakát

Na jezeře (2013) (seriál) 

Dabérka hlavní hrdinky Lucie Vondráčková úplně zabíjí. Ona to dabuje snad až z Kanady. Zatímco hlasy ostatních jsou přirozené, ten její zastřený hlas prostě hlavní představitelce Elisabeth Moss nejde do pusy a k postavě. Strašně mně to irituje a tahá za uši. :-/

plakát

Jezero smrti (2008) 

Na mně až moc syrově brutální. Výkony ústřední dvojice jsou možná poněkud prkennější, ale z děcek jde až strach (vzhledem k současnému stavu společnosti to jistě může být realita soc. vyloučených oblastí), v některých scénách mi ani nebylo moc dobře a finále definitivně pohřbilo jakýkoliv happy end.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Kurva co je to za sračku. Vždyť je to pitomé až na půdu. Senilní je snad i režisér v produktivním věku, patos kam se šlápne. Zato vtip aby člověk pohledal. Už ten obsah filmu mne varoval Komedii pohřbili hned v úvodní scéně. Zlatá jednička. Jak říkala babka tatovi když podle ní si naši zybtečně pořizovali druhé děcko: Jak to něumiš, tak to něrob!!! (i když moje ségra uzrála, tak tenhle film i jeho kopie snad zničí zas nějaká povodeň ve filmových archivech ...)

plakát

FUK (2013) (divadelní záznam) 

Po vlaznejsim zacatku se to hezky rozjelo a slapalo az k nemilosrdnemu konci.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Čekal jsem větší tah na bránu od Klusáka .... tak nějak nešokuje, jen popisuje mravní úpadek .... Novotný fičí na koksu. Je to na něm vidět. Arogantní roztěkaný pakoš a ta jeho slepice už asi taky bude lenivá se zvednout a kopnout ho do zadku. Asi jí jen zatím nesmrdí jeho prachy z bulváru, který jí osobně "jen" nevoní. Chudák jejich holka.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Velmi dobrý pohodový film a závěr je úplně z něj nejlepší: jako ironická moralizující kritika co ti pošahaní Amíci na těch soutěžích vlastně chtějí vidět, resp. kam to spěje a nikdo o tom nemluví.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Kostková jako matka Kluse? No ti mně baví ... To neměli nikoho staršího/mladšího ?!! Postřeh: Když mladá bambitka (Janovičová) si vykládá s tou prapodivně zbytečnou postavou sousedky (Fialová) na zápraží domku jak do toho vlastně tátu (Vetchého) zapletla tak scéna je podbarvena flétnou hudby z Ať žijí duchové -Skřítkové zedníci, zanechte spánku ..... Vykradené?

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Nebylo to špatné,první polovina byla taková lenivější, ale hlavně mi vadil (již zde nejednou zmíněný) projev Zdeňka Svěráka - zcela plochý, bez emocí. Navíc mi k postavě Hergota ani jeho hlas neseděl. Nedokázal jsem se od toho pocitu oprostit celou dobu. Jinak řemeslně to bylo milé.