Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (59)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Neverim, ze se tohle natocilo v cesku! Hrozne potesila Evropa z roku 2041, nádherný exteriery! Paradni byla plne automni skodovka, skoda jen takovych drobnosti jako "normalni" telefon, bryle, nebo odkapavac nadobi. Taky nemuzu nevzpomenout na podobnost s Minority Report. A hlavni hrdinka hrozne připomíná Scarlett Johansson. Na český snimek rozhodně 5 hvezd.

plakát

Vodník (2019) (seriál) 

Doprdele prace, kam cetecko posledni dobou na ty silny filmy chodi? Neuveritelna kamera, neuveritelna hudba, absolutni vtazeni do deje. Husty, ultrahusty.

plakát

Hastrman (2018) 

Ani se mi nechce věřit, že v tenhle film vznikl u nás. Sem víc než nadšená (nejen) z herců ústřední dvojice. Simona Zmrzlá je krom všeho i pekelně koukatelná, ale hlavním tahounem je bezpochyby Karel Dobrý. Nikdy nepatřil k mým oblíbeným hercům, což se teďka změní :-) Neuvěřitelný, co je schopen sdělit divákovi, aniž by padlo jediný slovo. Super je i hudba, kostýmy, krajina.. Strašný dronový záběry sice, ale to jsem ochotna odpustit. Nejsem si jistá, jestli sem někdy viděla takhle podpovrchově sarkastickej film. Pár věcí mě dost šokovalo - záliba pana faráře např. Škoda jen useklýho a nelogickýho konce, ale kouknu teda na dvd na jiné alternativy. Stejně je to 5* a tisíceré díky p. Havelkovi, že se toho nebál a film natočil.

plakát

Megan Leavey (2017) 

Velmi ploché, velmi nudné a v některých momentech velmi nelogické. Dvě hvězdy a ani o chlup víc.

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Ani nevím, co jsem čekala u filmu se 42 % od Hřebejka, kterej dobrej film neudělal už od Pelíšků. Určitě nic moc. Ale film překvapil :D Bavila sem se každou minutu, dialogy, na kterých film stojí, byly dohnaný až do absurdna. Dávám pět hvězd a ukládám si jej do složky "dá se dívat kdykoliv" :-)

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

I po druhem dile nechavam pet hvezd, dala bych i sest. Druhy dil mnohem hustsi nez prvni, klaustrofobicka kamera me na hodinu prikovala do kresla. Mazec.

plakát

Láska přichází zvolna (2003) (TV film) 

Velmi sympaticka romantarna s uzasnou K. Heigl :-) Dej speje presne tam, kam ma, a konec rozhodne neprekvapi. Ctyri hvezdy a pristi mesic mrknu rada znova :-D

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Videla jsem pred 4 mesici na jeden zatah vsechny dily. Bylo mi z ty bezutesnosti spatne a byla sem rada, ze epizod je jen 8. Tehdy ode me Pustina dostala dve hvezdy. Dodneska ve me tahle miniserie rezonuje. Zvedam hodnoceni na ctyri hvezdy, ale uz se na ni nikdy nepodivam.

plakát

Můj král (2015) 

Prvni cast filmu byla neuveritena, v rychlym tempu, turbulentni, vypointovana, zabavna, lidska a naprosto uveritelna. Zato druha cast, to je prehlidka ztracenyho casu. Hnusna, lepiva a dusiva kase, naprosto bezvychodna. Tri hvezdy a cus.

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) 

Hledala sem nejakou hustou ceskou zalezitost typu 1. oddeleni. Tenhle serial to ale vskutku neni. Ja vim, neni dobry hodnotit, pokud clovek nevidi minimalne celou serii, ale ja vic jak dva dily proste nedam. Jedna hvezda ze soucitu, druha za Honzu Zadrazila, ten je vybornej. Jinak tenhle serial nestoji vubec za nic.