Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Šel jsem na to a nic jsem nečekal. Až na tu Batmanovu zaslepenost to beru vše. Gal Gadot od Rychle a zběsile přibrala svaly a je Wonder Woman. Jako člověk od mala se zajímající o Supermana a komiksy celkově, jsem při sledování skoro vždy dopředu předvídal děj. Uznávám, že lidé co neviděli všechny možné filmy a animáky Batman,Superman by v tom mohli mít trochu guláš. A z tolika komiksových zpracování ať už animovaných, hraných nebo sešitových už dnes ani nejde vymyslet něco nového. A co šlo to tam je. Jde hlavně o zpracování. Luxusní hudba. Mě to bavilo a užil jsem si to. Chci vidět znovu. 99%.

plakát

Superman (1993) (seriál) 

Ano má to své slabiny, třeba červené slipy na elasťákách, slabší efekty, dabing, stále dokola se opakující zápletka. Ale kdo má rád Supermanovu tématiku ocení i tohle. V každé adaptaci najdete něco jiného. Jinak Dean Cain se na Supermana hodí a Teri je ta nejopravdovější Lois. Vyrostl jsem na tom. Takže 80%.

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Tento film jsem poprvé viděl před více jak deseti léty a nedávno jsem si říkal, že je čas se podívat znovu. Film na mě velmi zapůsobil a líbil se mi dokonce o něco víc než A.I. - Umělá inteligence. Krásný film plný emocí, krásné hudby a vůbec, hodně nutí k zamyšlení a po shlédnutí ve vás něco zanechá. Něco pozitivního. Takové filmy mám rád.

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Velice chytry a pravdivy snimek. Na cely film jsem se dival s uzasem a usmevem na tvari, ze presne neco takoveho jsem dlouho hledal... Film, ktery rekl celou pravdu bez vahani. Nezbyva nez jen doufat, ze Ti co tento film uvidi si z toho vezmou to nejlepsi a aspon trochu to prispeje ke zmene nasi spolecnosti. Uz se tesim na bojkot! :-)

plakát

Terminátor (1984) 

Arnold ve své největší formě jako nemilosrdný vrah - kybernetický organismus s budoucnosti. I přes své stáří a pokulhávající efekty je to velice kvalitní snímek, který si zaslouží naši úctu. Jeden s nejlepších akčních filmů, které jsem viděl. Jasných 5 hvězdiček.

plakát

Hancock (2008) 

Mám velmi rád filmy s komiksovou tématikou a u tohoto filmu jsem se vůbec nemusel v kině uvelebovat na křesle. Hned ze začátku perfektní nájezd a strhující podívaná až do konce. Will Smith dokazuje, že zahrát dokáže opravdu cokoli.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Opravdu nevím, co na tomto filmu tolik lidí uchvacuje, ale u mě to byla nuda od začátku až do konce a byl jsem rád, že jsem se vůbec udržel, abych neusnul. Tři hvězdy dávám jen proto, že výkonu pana Hrušínského se nedá nic vytknout a také proto, že se jedná o součást české literatury, tudíž velmi poučný film ke zhlédnutí.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Velice překvapivý snímek, který z tak malého rozpočtu dokázal vypráskat úplné maximum. Alespoň podle mě. Strhující příběh nestárnoucího profesora, který se stěhuje každých deset let jinam, aby lidé nezjistili co je zač. Od začátku až do konce jsem se velmi bavil. Místy sice slabší herecké výkony, ale tajemná atmosféra celého filmu to dokázala napravit a nejen to. Podle mě jasných 5.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Z mého pohledu je pátý díl filmové série X-Men asi tak druhý nejslabší snímek. Nelíbila se mi na něm místy hodně přehnaná důležitost a také tupost zástupců nejmocnějších států světa. Jinak povedený film, proto ho také hodnotím na 4 hvězdy. Efektům se nedá nic vytknout a hlavním hercům také ne. Obzvlášť se mi líbil Kevin Bacon a Michael Fassbender a samozřejmě nemůžu zapomenout na Hugh Jackmana, který byl pro mě velmi potěšujícím překvapením a jeho minutka jedním z nejlepších momentů filmu.