Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Byla jsem nucena zvýšit hodnocení na plných 5*, protože jsem v Anglii začala sledovat Friends úplně od začátku bez českého dabingu. I když jsem vždy měla za to, že patří mezi vcelku povedené, po návratu do ČR a puštění televize, kde zrovna opět začali dávat tento seriál, jsem bleskurychle změnila názor, protože se na to jinak, než v originále, opravdu nedá koukat. Věřte mi. Spousta hlášek, skrytých vtípků a vtipů s velkým V, které vás nechají ležet pod stolem s křečí od smíchu... myslím, že už nikdy nikdo nenatočí lepší sytcom, než je tento. A nehádejte se.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

New York city? S tím mám spojenou jedině Carrie. Vystylovaná, úžasná, vtipná, chytrá, i když pořád naivní, co se týče chlapů. Asi jako každá z nás.

Město žen

Město žen (2009)

Já bych řekla, že je to něco mezi Sexem ve městě (jen slabounký odvar) a Gilmorovými děvčaty. Pohodová hláškující sexy máma Jules mi velice připomíná Lorelai. Pro mě příjemná oddychovka. Bavím se, tak co? A Ellie (Christa Miller) je jednoznačně mou oblíbenou postavou. Sice je to další Jordan Sullivan ze Scrubs , ale jí to prostě sekne.

Dexter

Dexter (2006)

Tomuto seriálu jsem se záměrně vyhýbala už z toho důvodu, že hodnocení je příliš vysoké na to, abych se taky chytla, a Krimi / Drama / Misteriózní / Thriller žánr není nic, co by mě nějak extra zaujalo. Prvních 5 epizod jsem si držela zdravý odstup s tím, že je to průměrná záležitost, ačkoliv s excelentním námětem. Od osmého dílu jsem se však vezla a nešla spát, dokud jsem neviděla první sérii celou. -------------- R.I.P. Dexter, loučení s tebou bylo těžké. A pondělnímu seriálovému nástupci jsi nasadil opravdu vysokou laťku!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Sheldon je naprosto perfektní. Jeho genialita, snaha o "sarkasmus", všeobecná upřímnost a naproto nezapomenutelné hlášky ho dělají jedinečným. Navíc ten tón jeho hlasu nemůže nadabovat nikdo. Díl od dílu pořád lepší.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Táhneme to spolu už deset řad a doufám, že se jen tak nerozloučíme...

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Caskett. Moje srdcovka. Případy jsou zajímavé, bohém Rick srší vtípky a na krásnou Kate Beckett se ráda podívá i ženská. Tím spíš, když se jen čeká na to, kdy z toho jiskření konečně něco vzplane!